Home » Forum » 45 jaar getrouwd welk cadeau

45 jaar getrouwd, welk cadeau?

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
carolien
45 jaar getrouwd, welk cadeau?

Mijn ouders zijn over een tijdje 45 jaar getrouwd. We hebben geen idee wat voor cadeau we ze moeten geven. Toen ze 40 jaar getrouwd waren hebben we al een foto-album van die 40 jaar gegeven, verder een taart met hun trouwfoto, een mand met 40 cadeautjes, alle kleinkinderen een eigen gemaakt schilderij en een fotolijst met foto's van de kleinkinderen. Maar wat doen we nu? Het enige wat we kunnen verzinnen is nieuwe foto's van de kleinkinderen. Maar verder?
Mijn ouders zijn erg reislustig, zowel met de caravan als met het vliegtuig. Maar ze willen dit liever allemaal zelf uitstippelen en regelen, dus een reisje valt af. Iets nieuws voor in huis is niet nodig en willen ze ook niet (alles doet het toch nog?). Een musical of theaterbon is aan hen niet besteed, evenals etentjes. Het zijn mensen die met erg weinig tevreden zijn en helemaal niet van luxe houden. Doe maar gewoon.
We willen het vieren in de kerstvakantie, dan zijn we met de hele familie in centerparcs (betalen mijn ouders). We hebben dus nog even tijd om iets te regelen, maar wat?
Wie heeft een goed origineel idee voor ons?

Chippie
Vliegticket...

Je geeft ze een vliegticket naar een Europese bestemming naar keuze? Of je boekt gewoon een ticket en daarna mogen ze het zelf regelen...

Maar een serie van de kinderern/familie lijkt mij heel erg leuk hoor. De kinderen zijn 5 jaar ouder en misschien zijn er wel nieuwe kleinkidneren bijgekomen. Professioneel fotograaf die langskomt en de hele familie op de foto zet? En nog wat losse portretten?

Een verrassingsdag is ook altijd leuk? Ontbijtje klaarzetten, ophalen in limo met kleinkinderen, mooiste kleren aan en dan naar fotolocatie voor foto met hele bubs en daar hapje eten (of iets leuks doen) en thuis eten laten bezorgen.

Een fotocollage van kleinkinderen en landen waar ze zijn geweest (je hebt een collage waar heel veel foto's een grote collage vormen). Of een video waar iedereen één voor één opa en oma feliciteert en een leuke anekdote vertelt.

Klaartje
Of

Je filmt alle belangrijke plaatsen in hun leven. geboortehuizen, trouwlocatie, plaats waar de kinderen werden geboren. Tussen door monteer je filmpjes van jullie eigen gezinnen eventueel met een gesproken felicitatie erin.

Chris35
Ballon

Wij hebben mijn ouders met hun 40-jarig huwelijk en ballonvaart gegeven. Vonden ze helemaal geweldig. Foto's van ons en de kleinkinderen krijgen ze zowiezo vaak zat en geposeerde foto's houden ze niet van (en ik al helemaal niet om te moeten ondergaan;-)
Er is zoveel te doen joh. Succes met verzinnen!

Chippie
Ballon geef ik nooit meer

Hier is er vier keer een afspraak geannuleerd agv weersomstandigheden. Toen werd het winter en dus ruim 1,5 jaar nadat ze het cadeau hebben gekregen gingen ze de lcuht in... Ik geef nooit weer een ballonvaart.

Kaaskopje
Maar chippie...

ze zijn uiteindelijk toch gegaan en hebben er toch neem ik aan van genoten?

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.