Home » Forum » 5 dec flutcadeaus of valt niet in de smaak

5 dec flutcadeaus of valt niet in de smaak

Is een reisverzekering ook nodig in Nederland?

En kun je geld terugkrijgen bij annuleren door corona? Lees het hier!

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Roosje
5 dec flutcadeaus of valt niet in de smaak

Wie kent het niet, je bent dagen bezig geweest om leuke cadeautjes te kopen en het cadeautje is ofwel direct stuk, of valt juist niet in de smaak bij je kind terwijl je toch echt dacht dat hij/zij het leuk zou vinden.
Hier een "leuke" sirene voor op de fiets, ding blijkt het niet te doen en kind in tranen. Ik ben vast niet de enige met een mislukt 5 dec cadeau! Wie volgt?

Roosje
Oh ja

En ook nog een 20 euro duur ding van Hotwheels wat 1 achterlijk plastic dingetje blijkt te zijn, doos was leuker dan de inhoud...

Guinevere
Ja

Hier heeft kleuter een soort flutautootje van school gekregen, het was kennelijk in de klas al kapot gegaan. Ik begrijp dat het budget van de oudervereniging beperkt is, maar deze kwaliteit is wel erg wegwerp. Dan liever een paar kleurpotloden...
En wij hebben het zelf voor elkaar gekregen een kado nogmaals in te pakken dat we 2 jaar geleden al aan zoon van 10 hadden gegeven maar dat in de kast was beland. Wij waren er toch geheel van overtuigd dat hij het nog niet had gehad... :-p Gelukkig kon hij er om lachen.

n@nny
Guinevere ;)

Die is echt leuk!! Gelukkig kon jullie zoon er de humor van inzien!
Hier alleen maar flutcadeaus trouwens, maar dat is bewust. Wij doen namelijk eigenlijk niet aan sinterklaas, maar vinden het toch leuk om pakjes te geven en te krijgen. Standaard geef ik bijvoorbeeld een pak wattenstaafjes voor oudste dochter (ze jat die van mij altijd). En verder kon ik mij dit jaar helemaal uitleven in de action: veel flut voor weinig geld!
n@nny

mopperkont
Goochelhoed

Mijn dochter kreeg een goocheldoos met een hoed erbij met een dubbele bodem,maar die dubbele bodem zat muurvast en ik ben te laat om het te ruilen, bovendien zaten een heleboel frummeltjes bij die overal heensprongen toen de doos omviel, dus van alles is al kwijt. De trucks waren ook te moeilijk voor haar terwijl het volgens de doos voor haar leeftijd geschikt was. Stom kado.

Vera*
Top en flop hier

Top waren de boeken voor man, zoon en dochter. Zoon was ook heel erg in zijn nopjes met zijn banaan van marsepein. De kat was erg blij met de kattensnoepjes, ze kwam daarna kijken bij alles dat rammelde. Ik vond de surprise die ik van dochter kreeg helemaal super top. Voor het eerst helemaal zelf gemaakt en zelfs het gedicht was zonder hulp in gemaakt!
Een flop waren de Duitse dvd's voor zoon. Omdat er toch een vorm van 'moeten' bij zit vond hij het niets.

loontje76
Sirene

roosje, zit er niet zo'n lipje tussen de batterij die je er nog uit moet trekken? Ik dacht hier dat hij het eerst ook niet deed, totdat ik dat ontdekte...... zoon helemaal gelukkig ;-))

Roosje
Nieuwe gehaald

Nee, zo`n lipje zat er niet tussen. Ik ben de volgende ochtend gelijk terug gegaan naar de winkel (tegenwoordig bewaar ik alle bonnen!) en die deed het wel. Toen moest papa hem nog op de fiets monteren, vond zoonlief ook al erg lang duren, maar toen .... lag er een hele dag sneeuw, maar vandaag...eindelijk gefietst met sirene aan. "Iedereen denkt dat er echt politie aankomt, he mama?" Jazeker wel, lieverd! Flutcadeau blijkt nu toch topcadeau, maar je weet helaas nooit voor hoelang want voor je het weet is het spul uit verwegistan stuk.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.