Home » Forum » 50 worden en dat vierenhebben jullie suggesties

...50 worden en dat vieren,hebben jullie suggesties?

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
amar
...50 worden en dat vieren,hebben jullie suggesties?

Hoi mede-ouders,
het duurt nog zeker ong. 8 maanden maar dan word ik toch echt 50 jaar.En dan wil ik eigenlijk graag, voor het eerst in jaren,weer eens een echt leuk feest geven.
Ik dacht aan een feest waar volwassenen en puberkinderen ook iets kunnen doen, als ze dat willen tenminste:-). Ik ben nl. nogal bang dat mensen zich gaan vervelen. Ook voel ik me daarnaast ook wel verplicht iets 'heel leuks' te organiseren omdat wij in een uithoek van het land wonen en ik nogal wat vrienden heb die dan van heinde en verre moeten komen,vandaar.
Ik heb zitten googelen op groepsactiviteiten maar vond er nou niet iets leuks bij. Sja, en gewoon lekker ouderwets swingen vind ik eigenlijk ook altijd erg leuk.
Ik dacht zelf dat het misschien leuk is om toch 'iets' te doen met een soort 'tijdlijn' maar strandde toen helemaal......
Hebben jullie soms leuke suggesties of persoonlijke ervaringen hiermee??? Alvast bedankt voor het reageren,
bijna bejaarde amar

moppeke
Theehuis afhuren

wij hadden een tijdje geleden een feestje in theehuis Hooge Erf, Lage Vuursche. Een ontzettend leuke plek middenin het bos waar het goed toeven is.

Het is heel sfeervol binnen, iedereen kan lekker met een hapje en drankje met elkaar kletsen en de kids vermaken zich ook top. Ze kunnen buiten lekker ravotten.

Is dat iets?

Filmmiepje
Pas gedaan

Voor een mooie ronde verjaardag van mijn man. We hebben hier de foyer van het lokale filmhuis afgehuurd met daarbij een van de filmzalen. Voor de kinderen (in ons geval wat jonger dan pubers) hebben we continue filmpjes laten draaien, de oudere gasten zaten/stonden gewoon in de foyer en op het terras.

Van de oude jeugdfilmpjes van mijn man had mijn schoonvader een compilatie gemaakt (andere optie was dat ik een digitale diavoorstelling van oude foto's had gemaakt) en die hebben we aan iedereen laten zien. Was errug leuk!

Het was gewoon heel relaxed, geen knalfuif, geen speciale activiteit, maar de kinderen werden goed vermaakt en iedereen heeft een leuke middag gehad.

liat
Klimmuur

Mijn man en ik zijn eergisteren voor het eerst naar een klimmuur geweest. Die hal kon je ook huren voor feesten. Ik vond het superleuk en kan me voorstellen dat veel pubers en volwassenen het ook leuk vinden.

Brianna F
Hihi

Ik wordt binnenkort 50 en echt, ik zie mezelf echt niet zo'n muur op gaan. Veel van mijn vrienden ook niet, laat staan familie.

amar
Reaktie

dank voor jullie reakties! Die klimmuur zie ik niet zo zitten (al moest ik wel grijnzen bij het idee)omdat ik hoogtevrees heb:-).
Het afhuren van een gelegenheid zoals het theehuis is een leuk idee;alleen woon ik in het oosten van het land en wil ik het feest gewoon hier geven. Maar ik weet wel een soort gelegenheid wat ik hier zou kunnen huren...
Dat filmen, ook voortdurend filmpjes draaien voorde kinderen, lijkt me sowieso een prima idee.

50plus
Nog een idee

Twee jaar terug heb ik een echte Engelse Teaparty gehouden bij mij in het weiland. Kun je ook binnen doen of in een grote tent. Vanaf half 3 's middags. Ze komen met thee, en koffie, allerlei hapjes hartige, zoete, scones en nemen zelf servies en tafelkleden mee. Ik kan je het adres geven, ergens in Brabant, ze rekent wel reiskosten, dus ik weet niet hoe ver je er van af woont. Maar het was een succes! Men heeft het er nu nog over! Als je het adres wil zal ik het opzoeken.

Onyx
En nog eentje

Jij woont in het oosten, dus hoe ik mijn 50ste vierde kun je niet kopieren. Ik heb een strandtent afgehuurd (binnen+terras)en de band van mijn broer kwam spelen. Een superfeest, heerlijk dansend de tweede helft van mijn leven ingegaan! Maar je kunt wel iets anders afhuren, waar ook iets in de buitenruimte te doen of te zien is. Kijk eens in een straal van, zeg maar, 30 km om je woonplek heen naar mogelijkheden. Dierentuinen hebben meestal een receptieruimte, musea verhuren hun horecaplek ook graag voor een paar uur. En dan maar onderhandelen over de prijs en de mogelijkheden. Leuke klus hoor, maar wel nu vast beginnen met sparen :-)
Onyx

amar
Heel erg bedankt

voor jullie berichtjes ook 50 plus en Onyx.
Ik kreeg er nieuwe ideen van.Ik ga nl. denk ik echt een ruimte afhuren hier in de buurt, een feest geven met muziek uit 'mijn jaren',een lekker buffet erbij met doorlopende filmpjes voor de kinderen op de achtergrond.Zoiets....
allemaal heel erg bedankt,
amar

reina
Amar

Misschien nog wat kleine suggesties: toen wij 50 werden ( man en ik zijn even oud) hebben we oude foto's op A-4 afgedrukt en gelamineerd en als een slinger door de ruimte gehangen, gaf aanleiding tot veel gepraat, geraad en gelach! En, een suggestie van OOL :-), op alle statafeltjes had ik wat wegwerpcameraatjes neergelegd waarmee men elkaar kon fotograferen, wat een heel grappige fotoserie van de avond opgeleverd heeft!

amar
Reina

bedankt, wat een ontzettend leuk idee is dat! Dat ga ik dus ook doen:-).Ik ga er nu een beetje zin in krijgen.
amar

Onderwerp gesloten