Home » Forum » Aaaarch deurbelreclame

aaaarch deurbelreclame

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Silone
aaaarch deurbelreclame

Ik erger me ongans aan tv- en radioreclames met deurbelgeluiden. Ik sta om de klipklap de deur te openen voor niemand. Ben ik nu de enige onnozele hardleerse belbeantwoorder? En wat is het nut van zo'n deurbel in de reclame? In de reclamewereld is overal over nagedacht, maar de zin hiervan ontgaat mij.

Pirata
dat niet, maar

Met deurbellen heb ik het niet.
Maar er zijn nogal wat reclames waarbij ik steeds denk dat mijn telefoon gaat....
Of dat ik in de auto zit, en dan toetert er in de reclame een auto. Denk ik: "wat doe ik verkeerd qua rijden?"...

Jasmijn
haha ja die deurbel

Ik heb dezelfde bel qua geluid, maar heb toch altijd wel door dat het de reclame is en niet de echte deurbel. Maar irritant is het wel een beetje ja. (ik ben inderdaad ook wel eens gaan kijken, nu heb ik een deur met een grote ruit, dus ik hoef niet helemaal de deur open te doen om te zien of er iemand staat)

Mijntje
trekbel

Wij hebben een ouderwetse trekbel, dus dit probleem herken ik niet :-) Wel is het zo dat sommige mensen niet weten hoe die werkt en drukken ipv trekken. Maar dat is wel lekker rustig :-)

Inanna
nee, de bel niet

maar ik heb een hartgrondige hekel aan die ene reclame die begint met het geluid van een wekker. Er zijn er 2, 1 valt wel mee, maar de andere veroorzaakt iedere keer een gevoel van lichte paniek. Waarschijnlijk omdat het hetzelfde geluid is als mijn backupwekker, die ik alleen hoor als ik door mijn wekker met rustig muziekje ben heengeslapen, die wekker die zegt "OPSTAAN NUUUUU!!!!!"

Hangkous
Reden om radio uit te doen

Gek word ik van die ding dong bel.
Stond regelmatig bij de voordeur. Nu heb ik weer vaak mijn mp3 spelertje aan als ik huis poets. Mijn muziek zonder hinderlijk gebel.

Bosbes
geen reclames luisteren

Soms in de auto luister ik naar Radio 4. Tussen 8 en 9 is daar een vreselijk programma helaas: een vrouw die zalvend en ontzettend-tevreden-met-zichzelf praat (ik denk speciaal voor ouderen of zo), en sowieso wordt er veel te veel gepraat. En dan weer reclame, gék word je ervan. Dus gaat even aan om te checken of er mooie muziek is: gepraat? uit. Reclame? uit.
Schiet niet op, toch maar weer eens CD's in de auto leggen voor als ik er 's morgens in zit.

(Heel toevallig was er vanmorgen onverwacht wel iets prachtigs rond 8.45 uur: een live kwartet met coole (nou ja prachtige) moderne muziek - maar goed dat was een uitzondering).

Bij reclame is het voor mij eenvoudig: UIT!

pind@
Ik sta niet bij de deur maar de hond gaat wel blaffen

Soms denk ik ook dat de deurbel gaat. Meestal niet. Maar onze hond die denkt bij elk geluidje dat de deurbel gaat. Hij heeft ook vooral een hekel op de TV reclame van Renault. Daar kan hij echt niet tegen.
En als hij gaat blaffen gaan de anderen meedoen...... ;-)

Dendy Pearson
Ja, de honden

Ik heb een waakse schnauzer die idd reageerd op deurbellen op radio en tv. En dan steekt ze de andere hond aan en staan er twee honden voor niets te blaffen bij de deur.
Heel oenig, vooral omdat wij al jaren de bel eraf hebben liggen en ze dat zo langzamerdhand wel zouden moeten weten:-)