Home » Forum » Aanbieden weekend 45 jarig huwelijk

Aanbieden weekend 45 jarig huwelijk

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Agchie
Aanbieden weekend 45 jarig huwelijk

Mijn ouders zijn volgend jaar 45 jaar getrouwd. Toen ze 40 jaar getrouwd waren wilden ze een weekend met alle kinderen weg, maar door en flinke familieruzie op dat moment is daar niets van gekomen.

Omdat we als kinderen ook echt wel beseffen dat we daar een aandeel in hebben gehad, en omdat we het erg jammer voor hen vinden dat ze geen feest hebben gehad rond het 40 jarig huwelijk, willen we hen een weekend met alle kinderen en kleinkinderen aanbieden. We zijn allemaal 5 jaar ouder en wijzer geworden en hebben nu in goede harmonie een plek uitgekozen en een datum geprikt.

Nu willen we dit op een ludieke wijze aan mijn ouders aanbieden, maar wel met een kleine serieuze ondertoon, gezien de voorgeschiedenis. Binnenkort hebben we een familiebijeenkomst en dan zou ik dat graag willen doen. Ik kom echter maar niet op ideeën hoe we het aan kunnen pakken. We zijn met 9 volwassenen en 12 kinderen (waarvan 1 nog een baby).

Hebben jullie leuke ideeën?

Groet,

Agchie

skik
Geen serieuze ondertoon

Laat de voorgeschiedenis buiten beschouwing. Schone lei, geen oude koeien enzo.

Verder geen tips over ludieke manieren van het aanbieden van het kado, maar ik zou in elk geval een moralistisch ondertoontje achterwege laten.

skik

Merel
Cheque?

Ik zou het luchtig houden, ik vond je eigen tekst wel grappig. We zijn 5 jaar wijzer en ouder.
Misschien kan je zo'n schreeuwerige cheque knutselen à la postcodeloterij en daar op schrijven, we zijn 5 jaar wijzer en ouder en willen jullie daarom nu voor jullie 45 jarige jubilieum uitnodigen om ...blablabla enz.

Agchie
Mmm

Over die serieuze ondertoon...lastig want mijn ouders zijn erg serieuze mensen die dit heel zwaar hebben opgenomen. Aan de ene kant wil ik het ook graag laten rusten, aan de andere kant weet ik het nog niet.

Wat die cheque betreft, ze zijn "allergisch" voor alles wat met loterijen te maken heeft.

Zelf zat ik te denken aan iets met scrabble, daar is mijn moeder dol op, maar ik kan er maar niet iets leuks van maken.

Bedankt in ieder geval voor het meedenken.

Groet,

Agchie

Algebra
Alleen serieus houden?

Als ze serieus zijn, dan zou ik juist het ludieke deel weglaten. Gewoon vertellen dat jullie hen uitnodigen, zonder het overhandigen van een geknutselde grap. Of alleen een foto/folder van de bestemming in een verder leeg fotoboek plakken, waarbij de rest van de herinneringen natuurlijk tijdens het weekendje weg gemaakt wordt. Veel ludieker dan dat zou ik niet gaan.
Algebra

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.