Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

koentje

koentje

05-01-2011 om 09:28

Aardappels

met vage zwarte vlekken had ik gisteren. Kan dit kwaad? Ik heb ze gebruikt in de stamppot maar op een of andere man9ier smaakte het ons niet.
Alle aardappels hadden van die vage zwartige vlekken. Niet weg te snijden. Misschien toch maar weg doen?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Minet

Minet

05-01-2011 om 09:51

Bah

Het lijkt me een schimmel, en dat proef je in de hele aardappel. Snel wegmikken en lekker verse kopen!

Bevroren geweest?

Zijn ze soms bevroren geweest? Dan krijg je dat ook.
is overigens geen schimmel, maar ziet er wel onsmakelijk uit.
groeten albana

Puck

Puck

05-01-2011 om 10:00

Weg

Het is volgens mij geen schimmel. Ik denk dat de aardappels te koud bewaard zijn en gevroren zijn geweest. Daardoor wordt de zetmeel omgezet en worden de aardappelen heel vies. Volgens mij is het niet echt schadelijk voor de gezondheid maar het is gewoon niet lekker.
Dus wat dat betreft ben ik het met Minet een: wegmikken.

koentje

koentje

05-01-2011 om 10:11

Ik doe

ze inderdaad weg. Misschien zijn ze door de buitenkou ergens bevroren geweest voor ik ze kocht, want ik heb ze binnen liggen.

ilsepilse

ilsepilse

06-01-2011 om 16:35

Aardappelboerendochter

ben ik ...
en ik herinner me nog van vroeger dat als ze bevroren zijn geweest en idd wat glazig zijn je ze kan wegmikken, tis niet meer lekker, als het geen oogjes zijn (zeg maar zwarte puntjes - die moet je wegsnijden en niet opeten!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.