Home » Forum » Agendas

Agenda's

13 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tango
Agenda's

Het valt me op dat je nog nauwelijks een betaalbare agenda kan kopen. In ieder geval niet bij Hema, Action en dat soort winkels. Ben ik gewoon te laat of gebruikt werkelijk iedereen tegenwoordig een digitale agenda. Ik kan er niet aan wennen in ieder geval..
En voor zoon zocht ik een agenda omdat hij er voor school eentje nodig heeft en we te laat waren om een schoolagenda te scoren. Met moeite bij Hema voor mezelf iets gevonden, maar voor zoon zat er echt niets bij. Iemand nog tips?

Angela67
'te laat'

Die dingen liggen al een paar jaar vanaf september/oktober al in de winkels, ik vind het zelf leuker om pas later in het jaar een nieuwe te kopen maar die luxe is er dus niet meer. Je moet eerder je slag slaan als je keuze wilt, weet ik nu door schade en schande :-(.
gr Angela
ps kantoorboekhandels hebben wellicht nog wat?

Dees
Zelf ontwerpen

Bij bijvoorbeeld de HEMA kun je zelf je agenda ontwerpen. Kijk maar eens online. Overigens kan dit bij meerdere bedrijven.

Zeetakje
Hoi Tango

Misschien online eens kijken?

Bij Bol. hebben ze nog best wat keus uit schoolagenda's voor dit schooljaar en agenda's voor 2020 zijn bij de Hema nog leverbaar.

Zeetakje
Zie...

dat je voor jezelf al geslaagd bent.

Temet
voordeelboekhandels?

Vroeger kocht ik mijn agenda (hele saaie, voor op het werk) altijd bij zo'n "witte" boekhandel, voor een grijpstuiver. Ik zou verder denken dat ook Bruna etc ze wel zou moeten hebben.

Groeten,

Temet

Bosbes
volgens mij is er genoeg

Volgens mij zijn er nog diverse agenda's te koop.
Ik keek even bij de Bijenkorf, allereerste link hier (en nu natuurijk in de aanbieding):
https://www.debijenkorf.nl/product-lister-page.html?SearchTerm=agenda

Lilian1
Bij deBruna

Hier in het dorp liggen er nog genoeg.

Guppie
Brepols

Onder andere van Brepols simpele agenda's bij boekhandel. Bij die boekhandel ook meer keus dan bij een Hema. Navulling kan je los kopen. Voor school wat minder handig, vanwege kalenderjaar.

Wilgenkatje
Primera

En inderdaad bij de Hema, naar dit jaar was ik ook te laat voor mijn favoriete formaat. Ik heb nog steeds een papieren agenda en wat vol is staat in een rijtje in de boekenkast op zolder. Handig om informatie terug te zoeken. En om me te verwonderen over - oh ja, dat was toen aan de hand...

Tango
Draadje

Soms vergeet je ook dat je een draadje gestart bent.....Maar vanmiddag dacht ik er ineens weer aan. Voor mezelf inderdaad geslaagd, maar zoon dus nog niet. Ik wacht ook maar even af of hij echt nodig heeft. Online vind ik ook zo wat. Van mij hoeft het niet veel te kosten en er komen dan geheid nog verzendkosten bij. Hier niet direct een Bruna in de buurt, wel Primera, dus zal daar eens kijken. Ik vind ze daar over het algemeen ook duur. Vandaar dat ik meestal bij Hema of Action haal.
Zelf ontwerpen begin ik al helemaal niet aan. Kost me veel teveel tijd....
Wilgenkatje, heel herkenbaar wat je schrijft. Ik bewaar ook de oude agenda's en blader er dan af en toe eens in.

Jasmijn
idd action of witte boekhandel

Ik koop zelf mijn agenda altijd bij de witte boekhandel. Een dikke agenda, 1 dag per pagina en deze kost € 3,25. De dunnere versies zijn volgens mij goedkoper.
Voor mijn partner heb ik een mooie zwarte gekocht bij de action, met een sluitelastiek er omheen (beetje Moleskin achtig) alleen deze kostte € 0,99.
Beiden ergens in november gekocht, dus weet niet of ze er nog zijn.
Ooit een agenda (1 dag per pagina) gekocht bij de Hema (duurder), maar daar geen goede ervaringen mee, de blaadjes lieten halverwege het jaar allemaal los, dus moest ik een nieuwe agenda kopen (en ik heb dat ding alleen maar op mijn bureau liggen, dus heeft niet veel te lijden zou je zeggen)

Lilian1
kruidvat

heeft er hier ook voldoende liggen,zag ik net.