Home » Forum » Als moeder meegaan op schoolreisje maar ziek

Als moeder meegaan op schoolreisje, maar ziek..

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Janne
Als moeder meegaan op schoolreisje, maar ziek..

Mijn kind, groep 6, gaat deze week op schoolreisje.
Nu heeft de juf mij gebeld en gevraagd mee te gaan, als enige moeder van die klas met de juf samen 27 kids met de bus naar dierentuin. Ik heb ja gezegd, alhoewel ik toen nog niet wist dat ik de enige extra hulp zou zijn.
Mijn dochtertje wilde het zo graag, dus heb daarom toegezegd. Maar ik ben eigenlijk al maandenlang niet fit en gezond, en erg moe. Wel al vaak bij arts geweest maar nog niet echt opgeknapt. Nu twijfel ik erg of ik het wel redt, zo'n hele dag. Thuis rust ik vaak en ga s"middags even slapen. Kortom, ik zie er erg tegenop. Het is ook zo dat als je veel pijn hebt en je niet lekker voelt, je ook mentaal niet op je best bent, veel is teveel zeg maar. Mijn dochter had gezegd dat de juf mij had gevraagd omdat ik hier zo wat meer mensen kon leren kennen:) Omdat we hier ruim een jaar wonen. .. Vast goed bedoeld maar komt nogal bedillerig over. Heb hier al een aantal vriendinnen dus aan contact geen gebrek! Maar dat even terzijde. Ik twijfel nu, heb toegezegd maar of het ik redt, zo'n hele dag? Maar wil mijn dochter niet teleurstellen. En het is ook niet prettig om alsog af te haken, alhoewel er vast wel meer moeders zijn die mee willen, denk ik.
Wat kiezen, voor mezelf of mijn kind een plezier doen?
groeten

Janne

dirksmama
Ik zou gaan

Maar ik ben dan ook gek op dierentuinen!

En voor je dochter lijkt het me ook erg leuk.

kaatje43
Niet doen.

Veel te weinig begeleiding 1 juf en 1 ouder op 27 kinderen. (of heb ik dat verkeerd begrepen)En hoezo kan je dan iemand leren kennen, alleen de juf zeker. Wat gebeurt er als er wat met één van de kinderen gebeurt, dan moet er begeleiding mee van een volwassene. Is er dus nog maar 1 over.

Onderwerp gesloten