Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Autostoeltje, met slaapstand, groep 3?

Ik zie door de bomen het bos, of eigenlijk de autostoeltjes niet meer.....wie heeft er een groep 3 - autostoeltje (9 tot 36 kg) met slaapstand? En waarbij de autogordel goed laag geleid wordt?

Onze kleine kleuter heeft nodig een groter stoeltje nodig. We hebben er nu een oud stoeltje te leen waarbij je de normale gordel gebruikt, maar deze zit hem niet lekker. Valt te veel (snijdt?) in de nek. En het stoeltje heeft geen slaapstand, waardoor hij nogal voorover hangt als hij in slaapt valt (en da's zeer regelmatig). Heeft iemand tips qua merken en types om naar uit te kijken? Alvast veel dank.

Römer king

We hadden een Römer king plus. De stoel kantelde over het onderstel; los van de stand van de rugleuning. Dat was wel zo fijn voor de andere passagiers op de achterbank.

Slaapstand is belangrijk. Nadat kind een keer pijn had in nek door ontbreken van een slaapstand, zijn we overgestapt op dit model.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.