Home » Forum » Ben ik te oud voor

ben ik te oud voor...

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

41 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
converse
ben ik te oud voor...

Ik heb de hele morgen gewinkeld op zoek naar een stel lage schoenen die geschikt zijn voor het huidige weer. Het enige paar dat lekker zat was een paar all-stars. Ik krijg me van de jongste toch commentaar...hij schaamt zich voor me, zijn vrienden mogen het niet zien, je draagt toch niet dezelfde schoenen als je kinderen....ben ik met 40+ echt te oud hiervoor ? ( hij wou ze persoonlijk terug gaan brengen)

Verfkwast
hahaha

Gisteren heb ik op mijn werk bij een dame van een jaar of zeventig (schat ik), hele coole rode all stars aangetrokken. Die stonden haar heel leuk, in haar elektrische rolstoel.
Dus: NEE niet te oud voor all stars.

Jessica O
nee hoor

Als jij ze fijn vind, gewoon doen. Aangepast schoeisel kan altijd nog ;-)

(En commentaar krijg je toch, op je schoenen, haar of kleding, dus gewoon doen wat jij leuk vind. Zolang ze je niet opgeven voot hotter than my daughter...

MoederMop
Ligt eraan wat je er verder bij aantrekt

Ik weet niet of het verder past bij je omajurk en permanentje ;)

converse
gezinsapp

Het is in de gezinsapp gegooid. Mijn man vond het best wel kunnen, had er wel lol van. Mijn dochter liep niet over van enthousiasme :" mam, dan moet er wel een strakke broek op" , tja en die passen niet over mijn kuiten. De jongste was zo boos, daar blijf ik gezeur over houden. Hij stond nieuwsgierig bij de livera tas en ik heb hem toegeworpen dat hij daar vooral maar eens in moest kijken, het zou zomaar voor kinderen kunnen zijn !! Dochter wil er vanmiddag even naar kijken, maar ze gaan denk ik wel terug

Limi
ha

Jouw jongste heeft gewoon oudevrouwenschoenen aan!

guera
meeeeen je niet

Ik vind all stars echt leuk. Ben ook veertig plus en heb ze ook hoor. Ik vind het ook geen goed signaal naar de kinderen dat anderen iets stom vinden en dat je het dan terug brengt. Ik zou zeggen. Pech voor jullie. Ik vind het wel leuk. Omdat ik ook hoop dat zij zo reageren als anderen kritiek hebben op hun kleding. .

Picasso
Nou ja

Ga je ze echt terugbrengen? Ik heb een collega van 50 die heel vaak op Allstars loopt en zelf heb ik een paar Vans (zitten lekkerder dan allstars vind ik). Zijn juist schoenen voor jong en oud. Zou hooguit niet precies dezelfde als kind kopen ;-)

Jasam
Ach

Je zit alleen maar achter de geraniums, toch?

Monique D*
All Stars zijn toch gympen?

Ik heb geen verstand van schoenen en heb ze even opgezocht... ik zie dat het gympen zijn. En wat dan nog? Ik trek aan wat ik wil, dat mogen mijn kinderen ook (zolang het niet te ordinair is, maar daar doet mijn dochter niet aan).

En te oud? De duvel is oud en zijn moer is nog ouder! Hun oma van 72 draagt pumps met hakken van een decimeter hoog. Daar zijn ze erg trots op!

Niet terugbrengen, het is jouw keus. En als ze daar last van hebben, dan is dat jammer.

Jippox
nou

Ik hoef toch echt geen toestemming van mijn kinderen voor wat ik draag. Als zij er een probleem mee hebben dan is het precies dat: hún probleem. Dus, als jij ze leuk vindt en ze zitten lekker, vooral niet terugbrengen hoor, kom nou!

amk
echt niet

goh, mag ik dan ook geen DocMartens meer aan:
http://www.drmartens.com/uk/Womens/Womens-Boots/Dr-Martens-Vonda-Boot/p/...
maar dan knie hoog en onder mijn mantelpak?

Jessica O
amk

Over die heb ik al een tijd zitten twijfelen, vind ze zo mooi! Niet gedaan, ik heb geen leuk mantelpakje ;-)

Julia64
Converse

Hoe oud is je zoon?
De mijne is 12, ik word dit jaar 50 en ben in zijn ogen, hoewel " voor een moeder" nog redelijk hip, gewoon een bejaarde. Jammer voor hem dan. Ik draag Converse, strakke broeken, boyfriendjeans, hakken, etc.etc. en ben niet van plan daarmee op te houden omdat hij soms met zijn ogen gaat rollen. Zou jij ook niet moeten doen!

amk
Jessica

ik heb ook gewoon een klassiek zwarte maar die laarzen staan er erg goed bij. Heb alleen geen klassiek bloesje er onder........

skik
De vraag

De vraag is niet of je te oud bent voor allstars maar of je oud genoeg bent om je niks aan te trekken van wat anderen van je kleding vinden.

skik

Puck
echt niet terug

Als ik iets leuks vind dan kunnen mijn kinderen hoog of laag springen maar dan gaat het toch echt niet terug omdat ze het niet vinden kunnen. En nee, je bent niet te oud voor gympen of sneakers. Mijn kinderen {12 en 16} vinden het alleen maar cool en vet als ik sneakers of gympen aandoe. Uiteraard dan wel met kleding die er bij past.

Puck
Even in de groep gegooid bij de jeugd

Ik heb je casus in de groep gegooid bij mijn pubers en ze vinden het "focking dom" dat je ze terug wilt brengen.

Ginny Twijfelvuur
Haha herkenbaar

Mijn dochter heeft ook last van plaatsvervangende schaamte. Ik mag niet dezelfde telefoon als haar, ik mag geen Britisch Knights schoenen, mijn horloge is te hip. Nou ja jammer dan. Zij gaat niet bepalen wat ik aandoe.
En dan zegt ze nu dat als ik toch BKs koop ze die van haar niet meer aan wil.

Het moet niet gekker worden...

Eerlijk gezegd denk ik dat er ook een soort machtsspelletje onder zit. Ik heb besloten dat ik daar niet aan mee doe.

bromvlieg
ah joh

bij pubers ben je als moeder sowieso verkeerd bezig. Niks van aantrekken.

Jasam
Hier gaat het andersom

Doe je dát áán!
Dat was in 1980 al uit de mode!!!

(lopen ze ineens weer met blokzolen, geruite knie kousen of plooirokjes :)

notje
amk

Die zijn echt mooi!Ik zou ze zo kopen (ruim 40)en ik denk dat mijn dochter ze ook erg leuk vind maar die is nog maar 10.

All stars kan iedereen toch aan,die mag je niet terug brengen.

Denken jullie er ook wel eens over na dat als wij straks 85 jaar zijn hoe we ons dan zullen kleden?Ik zie mezelf namelijk niet in een bloemetjesjurk,beige jas of zo'n donkerblauwe stretchbroek lopen.Ik neem me voor om nog steeds op all stars of doc martens te lopen ;-)

Kaaskopje
Gympen

Inderdaad... het zijn 'gewoon' gympen. Dat kan tot zolang je je veters kunt strikken hoor. Ik vind het wel belangrijk dat je er kleding bij draagt die bij gympen past. Een spijkerbroek kan altijd naar mijn idee. Mijn dochter draagt er ook minirokjes en zwarte panty's boven.

Ik bespreek ook vaak met mijn dochters of mijn kleding een beetje goed gekozen of gecombineerd is. Ik hecht wel waarde aan hun mening. Maar als ik iets gekocht heb wat ik echt leuk vind, kunnen ze mooi de pot op als ze het afkraken:-) Zo had ik twee jaar terug schoenen gekocht in de uitverkoop. Voor mij de ideale schoenen. Ik draag liever geen sandalen met een open neus. Deze schoenen hebben een open hiel met een hielband en de voorkant is dicht, maar wel all-over uitgestanste bloemetjes, waardoor ze ondanks de dichte vorm lekker luchtig zijn.

Mijn dochters vonden het oma-schoenen. "Ah maaa!!! die doe je toch nog niet aan???"

Ze lopen heerlijk:-)

Ik zag vandaag een oudere vrouw lopen. Ik denk toch al gauw midden 70. Vlotte witte broek, rood jasje erboven (beetje spijkerachtig model). Echt leuk om te zien. Ik zei tegen mijn man dat de oudere dames van nu er toch een stuk jeugdiger uitzien dan de oudere dames uit mijn jeugd.

Een aantal jaar geleden keek ik naar een aflevering van Oprah en daar werd de kledingstijl bij verschillende leeftijden besproken. Een spijkerbroek voor boven de 40 jaar was eigenlijk fout. Op die leeftijd was het toch wel zaak om je stijlvoller en naar je leeftijd te gaan kleden. Ik denk dat ze er veel spijkerbroekdragende vrouwen mee in de war heeft gebracht. Wat een onzin toch dat een spijkerbroek maar tot een bepaalde leeftijd 'kan'.

Mia
82 jaar

Mijn moeder is 82 jaar en draagt echt geen bloemetjesjurk, beige jas of donkerblauwe stretchbroek! Maar hartstikke leuke kleding, mooie kleuren, mooie stoffen, flatterend (ze heeft een moeilijk figuur) en comfortabel. En mooie, leuke sieraden. Hakken kan ze niet meer op lopen. Ze heeft een heel lastig figuur maar ongelooflijk wat een mooie spullen ze her en der weet te vinden. En mooie combinaties.

En ook stoere kleding als ze in de tuin werkt of zo.

Ze ziet er dus heel anders uit dan mijn oma's...

Stenna
repliek

Ik zeg in zulke gevallen altijd: Jij draagt ook wel eens iets dat ik niet mooi vind.

(variatie: jij doet ook wel eens iets dat ik stom vind)

Fiorucci
Eens met skik

Ik sluit me geheel aan bij Skik.
Ik "mag" van mijn dochter van 14 overigens aandoen wat ik wil, zij vindt het veel erger als ouders proberen hun taal te bezigen..:))

guera
zo lang

Het geen hotter than my daughter wordt kun je veel aan vind ik. Mijn moeder is ook 70 en draagt gekleurde jeans met bijpassend jasje ofzoiets. Echt geen saaie jurken

skik
Fio

Inderdaad. Wil je yolo (ofzo) nooit meer horen, dan moet je het een dag of 2 te pas en te onpas gebruiken.

skik

Josephine*
Ingepikt

Mijn dochter ( 17) loopt met enige regelmaat in mijn kleren ook mijn All Stars en Doc. Martens leent ze. Het is wel grappig, want ze heeft een compleet andere kledingstijl en de manier waarop ze mijn kleding combineert ziet het er heel anders uit.
Maarreh echt niet terugbrengen, morgen is het weer wat anders en daar kan jij je toch niet door laten leiden.

Anne
Converse

En..... heb je ze nou teruggebracht of ben je overtuigd door dit draadje dat je dat toch echt niet moet doen?

NB Ik loop richting de 50 en regelmatig op All Stars :-). Heerlijk. En daar zijn er echt meer van. Het zou niet in mij opkomen om ze terug te brengen. Als mijn dochter ze niet zou willen aandoen omdat haar moeder ze ook draagt, dan doet ZIJ ze toch niet aan :-).

converse
teruggebracht

Ik heb ze uiteindelijk toch teruggebracht. Ze zaten lekker, maar dit is me geen gedoe waard. Mijn kinderen hechten waarde aan mijn mening, dus nu het andersom is wil ik daar ook naar luisteren.
De moeilijke zoektocht is dus verder gegaan. Ik heb nu iets gevonden dat ik in de verkeerde maat gepast heb en nu via internet onderweg is.

Pagina's

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.