Home » Forum » Bestaat er een online bestelservice

Bestaat er een online bestelservice

18 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kiki
Bestaat er een online bestelservice

voor biologische supermarkten in Den Haag. Ik kan er wel een in Rotterdam en Wageningen vinden.

Zoiets als de AH, maar dan voor de biologische supermarkten. Bij ons de bio-supermarkt doet daar niet aan en het is net te ver lopen voor boodschappen voor de hele week. (ik doe alleen op zaterdag boodschappen)

Ik zoek dus iets wat kwalitatief goed is, betrouwbaar en vooral lekker biologische spullen met veel keus heeft.
Weet iemand wat?

mopperkont
Zelf ophalen, odinwinkel

Misschien kun je het dan door de natuurwinkel laten bezorgen> Is alleen wel op een vaste dag per week.

mel
Hier

Hier is veel te bestellen,goede service.

www.biologischgoed.nl

Mary-Jane
Bedankt mel voor je link

Ik denk dat ik de Odin-paketten er maar eens uitgooi en overstap. Groente is er veel goedkoper en thuisbezorgen is natuurlijk geweldig. Iemand nog een idee wie er in Zuidholland bio-vlees thuisbezorgt?

Sorry voor het kapen van je draadje, Kiki!

Angela67
Mary jan, 'ideologisch' nadeel van thuisbezorgen

Mary-Jan,
wat mij regelmatig bij internetbestelling en aH-bezorgingen etc. tegenstaat is het idee dat er een hoop kilometers regelmatig voor 'mij alleen' worden afgelegd. Ik probeer dan zelf wel de auto te laten staan, maar zou dan wel dingen naar mij toe laten brengen. Vind ik wat fout voelen. Daarom vind ik Odin zo'n aardige tussenoplossing: de winkel waar het hier afgeleverd wordt is ca. vijf minuten fietsen en ze leveren daar tegelijkertijd een hele set zakken af.
Wellicht is dit voor jou ook nog een overweging om het toch bij Odin te houden? Bij odin kan je overigens ook meer bestellen, dat wordt dan tegelijkertijd met je groentezak afgeleverd. Heb het zelf nog niet gedaan, maar ben het wel van plan.
groet,
Angela

Carmen
Angela

Ik bestel heel vaak bij de Odinwinkel. Ik ben er erg tevreden over. Ik ben vorige week ook naar de Odindag geweest. Erg leuk, lekker en leerzaam.
En over ideologie gesproken. Mijn Odinpakket komt aan in een gewone groentewinkel. Als ik extra boodschappen heb besteld worden die in een grote krat geleverd. Ik zorg er dan voor dat ik een eigen tas bij me heb en ik heb grote zijtassen op de fiets. Maar het is de dames en heren in de winkel niet aan hun verstand te peuteren dat ik geen extra plastic tassen wil!

Mary-Jane
Angela

Het is een afweging inderdaad. Ik ben na vele jaren wat uitgegeten op Odin, er zit te vaak groente/fruit in die we eigenlijk met tegenzin opeten (en steeds vaker weggooien of -geven). En mijn energieniveau is behoorlijk afgenomen waardoor ik de pakketten nu met de auto haal en niet met de fiets.
Vandaar dat dit me een goede oplossing leek. Zo ver hoeven ze niet om te rijden, want mijn huis ligt precies op de route tussen 2 verzamelpunten.
Maar bedankt voor je bezorgdheid om mijn ideologische motieven:-)

mel
Bio vlees

Weet ik niet te vinden,lees wel mee want dat zou fijn zijn.
Vroeger bestelde ik bij oq,maar sinds die er mee gestopt is,is het lastig.
Hier in de buurt is echt zo goed als niks te vinden,wil ik gewoon de standaard boodschappen moet ik zo 3 dorpen/steden af. Dus dat heeft weinig meer waarde wat betreft het milieu.
voor vlees moet ik zo'n 3 kwartier rijden.Dat doe ik dus af en toe en gooi dan de vriezer vol.

Mary-Jane
Vlees

Inmiddels heb ik deze site gevonden: http://www.freekampt.nl/index2.htm. Toevallig kom ik daar soms wel eens in de buurt, dus dat zou mooi zijn:-) Ik heb ze gemaild of ze nog in bedrijf zijn, want het ziet er wel wat verouderd uit.

Kiki
Dank je wel

Odinwinkel had ik al gezien, maar daar bezorgen ze het niet thuis.
Ik ga die andere site eens proberen, maar die bezorgen alleen maar op donderdag. Dan werk ik, maar daar verzin ik wel wat op

groetjes
Kiki

Kiki
Ik weet niet waar je woont mary-jane

Maar in Den Haag zit een biologische slager.
Die is erg goed!

Angela67
Kiki, en stg. taurus

Kiki,
Je kent het concept van Odin, dat er misschien dicht bij jou in de buurt een aflever/ophaalpunt is? Dan wordt het dus wel niet thuisbezorgd, maar misschien dichtbij genoeg?

Wat vlees betreft: ik krijg vanmiddag voor de tweede keer 8 kg diepgevroren vlees (incl. bezorgkosten 120 euro) via http://www.stichtingtaurus.nl/WILDRUNDVLEES/interesse.php. Sloooowwww rundvlees. Erg lekker!
Odin schijnt ook diepgevroren vlees af te kunnen leveren, dat heb ik geen ervaring mee.
groet,
Angela

Angela67
Carmen

Carmen, wat suf zeg van die plastic tassen... Is het nog via Odin aan te zwengelen, of is het echt een beslssing van die winkel zelf dat ze het voor je in plastic tassen doen?
Angela

Mary-Jane
Die st. taurus

Zo, dat ziet er lekker uit! Eerst maar eens wat ruimte maken in de vriezer en dan ga ik bestellen! Hebben de porties een beetje handzaam formaat, 500 gram ofzo?

En Kiki, ik woon tussen Den Haag en Rotterdam in, de slager die jij bedoelt ken ik, maar ik kom tegenwoordig zelden in Den Haag.

Angela67
Stg taurus

Mary Jane,
Ik vergeet het telkens als ik het gewogen en klaargemaakt heb, maar het is meestal rond de 400 gr voor een 'grote' portie, en rond de 200 gr voor een kleine. Dacht ik. Straks als de boel er is zal ik nog wat onderdelen wegen, dan heb je een idee.
Groet,
Angela

Angela67
Wat stukken galloway rund enzo

runderhaas 75 gr
braadstuk 442 en 345
soepvlees 272
bieflap 268
stooflap 200
4 worstjes 409
sucade 317
riblap 414
tartaar 350
kogelbiefstuk 170 gr
rosbief 309
hachee 448 + 483
entrecote 200

Dit was ongeveer driekwart v d voorraad denk ik zo. Van een aantal zaken zit er dubbele verpakkingen in. Overal zitten etiketjes op. Ook kwam ik nog ergens een schenkel tegen.
Eet smakelijk!
Groet,
Angela

karin hoek
Biologisch goed

Ik koop al mijn biologische groenten, fruit en levensmiddelen onine via www.biologischgoed.nl. Ik vind de keus en vooral ook de kwaliteit erg goed. Ze bezorgen (tegen vergoeding) op donderdag thuis in Zuid Holland. Er zijn ook verzamelpunten (niet bij mij in de buurt helaas) waar je de bestelling tege gereduceerd tarief kunt laten bezorgen, en zelf later op kunt halen.
Zoals ik al schreef, wij zijn erg blij met dit bedrijf!

Mary-Jane
Angela

Bedankt voor het neerzetten van de inhoud en de porties. Zoiets is precies wat ik zoek! Ik zag dat ze ook een gehaktpakket hebben. Ik heb ze een mail gestuurd met een bestelling, daarmee kom ik de winter wel door. Nu de vriezer nog opruimen om plaats te maken:-)

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.