Home » Forum » Bh gezocht

Bh gezocht

23 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Fiorucci
Bh gezocht

Wie weet waar ik leuke, betaalbare en goede bh's kan vinden voor een tienermeisje? Cup 90 F

Ook grote maat
Twee tips

Ik ben geen tienermeisje maar herken de grote maat.
Vorige week heb ik een sportbh gekocht bij Decathlon in deze maat.
Geen idee of sportbh's acceptabel zijn voor tienermeisjes. Deze zit erg prettig en ziet er stoer uit.

Verder goede ervaringen met Bonaparte (online) maar dan wel meerdere modellen bestellen. Ze vallen verschillend uit. Deze bh-s zijn mooier om te zien denk ik.

Fiorucci
Ah dank

We gaan gelijk even kijken, Dankje.

Lusithania
livera

Dochtef slaagt goed bij (eigen merk van) Livera, ze heeft een 70 E. Ze houdt van simpele modellen zonder kant.

Marie
H&M

Puberdochter 75F draagt graag bh's van H&M en Primark.

Laatst mooie stevige sportbh bij Decathlon gescoord.

Zelf 85F droeg ik wel Prima Donna (duur), maar tegenwoordig minimaler bh's van Hunkemuller eigen merk.

Maar die zijn niet "leuk" natuurlijk.

Inaya
kies de juiste bh.nl (of zoiets)

wij hebben laatst sport-bh's gekocht via een website die iets heet van 'kies de juiste bh'.nl. Geen aandelen, wel een fijne bh gevonden die vrij laag valt (qua decolleté) (75F).

Prima Donna vind ik zelf niet fijn zitten, te puntig.

Anno
als je met

die maat (heb zelf ook ongeveer die maat) een sportbh neemt en geen gekochte borsten hebt, eindigen die onder je oksel en loop je als een bodybuilder met je armen wijd. Nu is zij nog jong, maar kijk daar bij een sportbh dan wel mee uit, het zit dan van geen kanten en ook nog tegen elkaar geperst zodat je zweet als een otter.

Ook grote maat
Hoeft niet zo te zijn Anno

http://www.decathlon.nl/sportance-power-zwart-id_8325023.html

Onder mijn oksel gaat het prima. Borsten zitten iets tegen elkaar, mooi gleufje. Het voelt niet geperst. Ik vind deze prettiger omdat het wel stevig voelt qua druk en stof maar dan zonder beugel en niet padded.

Het decolleté is voor mij laag genoeg.

Fiorucci
Van alles

Prima Donna vind ik mooi, maar peperduur. En ze is nog in de groei. Dus best kans dat ik binnen een half jaar weer nieuwe moet kopen...en op de site van Hunkemoller zag ze al twee redelijk leuke. Alles beter dan huidkleurige bejaardenbh's....:)

Vesper Lynd
Esprit en Zalando

Bij Esprit en Zalando hebben ze volop keuze in de niet gangbare maten. Geen Hema-prijzen maar wel redelijk betaalbaar.

Anno
Ook grote maat

Zoiets hebben ze mij nooit laten zien. Zeker het feit dat het zonder beugel is (ontstekingen in oksel of bovenarm door prikkende beugels)lijkt mij de moeite waard eens te gaan kijken. Dank je voor de link.

Paasei
Bonprix

Hier een volwassen 90F. Altijd dure BH's gekocht tot een groot geschapen vriendin vertelde dat ze de hare altijd koopt bij Bonprix. Gelijk gekeken en verhip, die hebben veel keuze in grote cups! Met of zonder beugel (draag zelf voorgevormd) en veel keuze in kleurtjes e.d. Het nadeel van online bestellen is dat je een risico neemt qua maat/pasvorm maar ik denk dat ze liever thuis past dan in zo'm hokje.
En die dingen kosten zo rond de 15-20 euro per stuk.. heel fijn!

P.s ik heb geen aandelen hoor, ben alleen maar blij dat ik ze heb ontdekt ;-)

Vesper Lynd
Goedkope bh's

Voor een puber is het anders, maar zelf heb ik liever twee bh's van een goed merk dan vijf goedkope. Die van Esprit bijv zitten best ok, maar de bandjes zijn net wat harder en de stof minder soepel. Hier en daar schuurt dat dus soms wel. Qua model is het wel tien keer beter dan de 'harnasjes' van Marie Jo en Prima Donna.

Fiorucci
Vesper

Eens, zeker bij grote maten. Maar ze is zestien en in de groei...dus ik vrees dat ze niet lang doet met deze nieuwe bh's...

Yta Chalne
goedkoop

Hier konden we in die maat altijd voordelig en goed slagen bij Livera. Beter koop je ze dan in de winkel, want dan kun je passen, maar daar hadden we soms onder de 20 euro al wel iets wat goed was. Heb even op de webshop gekeken, maar dat hebben ze nog steeds :-) Meisjes van zestien, dan is meestal de ergste groei wel over overigens. Maar de leeftijd dat ze lang met dezelfde kleding (ook lingerie) willen doen is nog ver weg, dus voordelig is prima.

Marrit1972
goedkope bh's

Kijk even op (link verwijderd door forumbeheer). Daar zie je direct de prijsverschillen tussen webwinkels en aanbieding. Ik gebruik deze website regelmatig.

Lucerna
Syl

Syl zit ook heel goed. Ik haal die (ook in "aparte maten, grote cup") voor dochter en mijzelf bij de lingerieboer bij ons tegenover. Ietsje minder, maar ook heel prettig zitten die van Faia Rosa. En dochter heeft er ook van Lisca, die fijn zitten.

Mijntje
triumph

Twee van Triumph, meer heb ik niet nodig. Maar wat prettig en goed zit is persoonlijk.

Kaaskopje
Anita

Ik heb een 'opoe'-bh van Anita, maar ze hebben ook leuke bh's waar een jonge meid zich prettig in voelt.

Als je dochter nu al deze maat heeft, is op den duur een verkleining het overwegen waard. Ik had op haar leeftijd 85 B, door zwaarder te worden en de zwangerschappen is het uitgedijd naar H. Zware borsten kunnen echt een belasting voor van alles en nog wat zijn. Bij warmte, voor de rug...

Fiorucci
Bedankt

Ze is geslaagd bij Hunkemoller uiteindelijk. En kaaskopje , inderdaad, laatst dacht ik hetzelfde...wat dat betreft zou mijn maatje A handiger zijn. Gelukkig hebben we ook een leuk badpak met de goede cupmaat kunnen vinden bij Bon Prix.

Kaaskopje
Fijn

Het is een heel gedoe, badpakken ook. Leuk dus dat ze geslaagd is.

Als ze boven de twintig is, kan ze altijd nog beslissen wat ze wil. Als ze er zelf vrede mee heeft, hoeft er niets te gebeuren natuurlijk.

Frits
Herkenbaar

Mijn vrouw (G) zweert bij Prima Donna. Als tiener met grote maat heb je vaak alleen keuze uit modellen 'voor oude vrouwen', gelukkig is dat inmiddels anders.

Prima Donna kost wat meer maar ze gaan lang mee en het is belangrijk voor de rug om goede ondersteuning te hebben, beter een paar euro meer voor een goede BH dan later rugklachten.

Sport-BH's (met gekruise banden) doen het ook goed maar zijn misschien wat minder elegant.

Fiorucci
Frits

Prima Donna is niet een paar euro meer...beeldschoon maar peperduur