Home » Forum » Broek met zijsluiting of zonder rits

Broek met zijsluiting of zonder rits

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Asa Torell
Broek met zijsluiting of zonder rits

Na twee zwangerschappen is mijn buik inmiddels wel het onvoordeligste lichaamsdeel ;-) en dat wordt zo heerlijk benadrukt met een rits die daar nog eens uitsteekt. Ook niet zo mooi met de lange t-shirts die op het moment in zijn en waar je die sluiting dan doorheen ziet bobbelen.
Heeft iemand een tip waar je broeken kunt vinden met sluiting van opzij? Of helemaal zonder sluiting?

Mamba
Vroegah...

...had ik broeken van Corel. Stretch, met een rits opzij. Het ging destijds om het Marilyn Monroe model, ze hebben nl ook 'gewone' broeken. BTW een 'hoge' broek hebt, met bijvoorbeeld een brede riem camoufleert ook lekker.

m@rlies
Corel?

Vroeger had je van die broeken van Corel, met een rits aan de zijkant. Zouden die nog bestaan? (Zaten wel loeistrak!)

Marlies

m@rlies
Haha

tegelijkertijd getypt!

Mamba
Ja, dat werkt dus niet :)

een zin tikken, halverwege de hele zin veranderen, zoon een kus geven want bedtijd en dan gewoon op 'reactie verzenden' klikken. Met excuses voor de enorm kromme zinnen.

Manda Rijn
Ja die bestaan nog

Corel zit in Haarlem met een winkel, je wordt geholpen door de eigenaresse van dit merk (wat echt al flink wat jaren op de markt is).

De broeken met risten opzij verkopen ze nog.

Asa Torell
Corel

nog nooit van gehoord, bedankt dus! Desnoods ga ik er een keertje voor naar Haarlem.

Guinevere
Haal er voor mij ook eentje dan asa!

Die had ik vroeger ook, zat héérlijk. Graag wel het model met de wijder uitlopende pijpen voor mij. Doe maar mt.38, donkergrijs. Haha, of misschien te krijgen via internetshopping?

Manda Rijn
Asa

Haarlem is echt een aanrader om een dagje te gaan shoppen, en daarna langs het strand even frisse neus halen en lekker eten in Bloemendaal ofzo.

Ben blij dat ik er woon, ik heb een beetje spijt dat ik nu niet meer aan het centrum woon, ik vind de oude kern heel erg mooi en prettig... (oh heimwee..)

Triple
Verkoopadressen opvragen via:

http://www.corelfashion.nl/

In Deventer zag ik bij Schräder ook die Corel-broeken weer hangen! Ze zijn dus niet alleen in Haarlem verkrijgbaar.

m@rlies
Elastiekjes

Ik had destijds ook heel wat Corel broeken, in allerlei kleuren (ook goedkopere neppers trouwens, mijn kleedgeld was niet zo ruim).

Ze moesten toen echt superstrak zitten, geen gezicht vind ik nu (i.t.t. Lidwientje heb ik juist wat teveel achterwerk, ook niet echt flatteus in zo'n broek).

Nadeel vond ik dat er na verloop van tijd altijd elastiekjes zichtbaar werden aan de binnenkant van d dijen (terwijl mijn benen niet zo dik waren dat ze daar schuurden).

Marlies

Asa Torell
Triple

bedankt, ik stuur ze eens een mail! Op zich is een excuus voor een dagje Haarlemshoppen (woon er niet al te ver vandaan) ook niet verkeerd...
Zag trouwens wel dat het vooral erg strakke modellen zijn inderdaad, dat moet ik nou weer niet hebben. Alleen die uitlopende pijp past bij mijn figuur (met buik en ook kont en ook heupen). Maar ja, 2 basic zwarte broeken en ik ben alweer erg gelukkig.

Triple
Asa

En dan nu nog een paar bijpassende sloffen! (zie draadje hieronder)

Klaartje
Ik heb er 2 gekocht

Dit weekend 2 dezelfde broeken gekocht met zijsluiting. 1 zwart en 1 grijs. Ik was er niet naar op zoek, maar vroeg om broeken met een hogere taille. Toen kwam de verkoopster met deze aan, ze zijn echt heel hoog, maar dat vind ik niet erg.
Het was overigens in België bij Cassis. Wellicht voor de noorderlijke nederlanders wat ver, maar wie wel eens in België gaat winkelen en deze zoekt kan hier terecht. Volgens mij heb je in bijna alle Belgische steden wel een filiaal zitten.
Klaartje

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.