Home » Forum » Choco fondue is dat wat

Choco fondue, is dat wat?

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Dendy Pearson
Choco fondue, is dat wat?

Mijn dochter geeft volgende maand haar kinderfeestje en we doen het dit keer thuis. Dochter wil graag een bioscoopje maken, dus gordijnen dicht, veel popcorn en spekkies en dan een leuke film. Best leuk bedacht.
Nou had ik als aanvulling bedacht om chocolade fondue te doen. Dat ziet er best leuk uit. Op marktplaats kan je heel veel van die fonteinen voor een prikkie kopen. Mijn vraag is nu of dit lekker is en of de chocola niet naderhand tegen het plavond zit.

grt, Dendy

Minet
Dat is zeker wat!

Je hebt voor zo'n fontein echter nogal wat goede chocolade nodig, itt een simpel schaaltje met gesmolten chocolade op een waxinelichtje.
Groetjes, Minet

(Janneke)
Hhihihi

Nee...dat is zonde...gewoon lekker opeten, heerlijk!! (niet goed voor de lijn!! Ik kan het weten!)

We hadden eens bij een weekendje weg bij het buffet een chocoladefontein staan. Dus elke avond heerlijk ijsje met chocolade of fruit met chocolade....na 3 dagen, zat er 4 kilo aan:-((

Jaymza
Tja

Waarom zou je er zoveel voor een prikkie kunnen kopen??

Jaymza

Vera*
Wat ik weet

ten minste, dat is mij door een restauranteigenaar mij verteld, is dat die goedkope dingen geen eigen verwarmingselement hebben en dus maar heel even per keer bruikbaar zijn. De dure hebben wel een eigen verwarmingselement.
Er zit natuurlijk wel een stekker aan het ding voor de fontein zelf.

reina
Persoonlijk

Met zo'n fontein is de kans op een kledderboel wel erg groot ;-) Zelf zou ik kiezen cvoor een gewone chocoladefondue, net zo lekker en minder geklieder.

Onderwerp gesloten