Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

wendelien

wendelien

01-11-2008 om 10:00

Contactlensspecialist

Ik ben er helemaal uit: wat is tegenwoordig een betrouwbare contactlensspecialist met een goede service en begeleiding? Oudste (15) wil namelijk lenzen gaan proberen.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
rosa

rosa

01-11-2008 om 12:33

Verschil

Geen idee hoe je erachter komt (anders dan via via), maar ik vind wel dat er verschil zit tussen de ene en de andere opticien.
Ik rij dus sinds mijn opticien verhuisd is naar een andere stad om daar voor controle te gaan, en mijn dochter die sinds haar 11e lenzen heeft ook. De opticien hier zijn we wel geweest, maar dat was niet bepaald vertrouwenwekkend.

Rosa

Géén hans anders

Hoi Wendelien,

Ik ging jaren terug naar Hans Anders en dat was een grote fout. Omdat mijn ogen slechter werden ben ik eens bij een ziekenhuis in de buurt naar een contactlenzenspec. gegaan en die schrok van het resultaat. Hoornvlies was beschadigd en er zat litteken weefsel. Bij HA is dit nooit opgemerkt. Niet heen gaan dus.
Kijk goed rond en informeer eventueel bij een ziekenhuis in de buurt of ze daar ook een afdeling hebben. Misschien wel iets duurder maar met je ogen moet je ook een heel leven doen.

Brianna F

Brianna F

01-11-2008 om 15:10

Specialist

Ik vond een echte specialist, dus die alleen gespecialiseerd was in contactlenzen meer vertrouwen geven dan een opticien, die dat er bij deed. Zoals hans Anders, pearl, specsavers en wat je nog meer hebt. Goeie ervaringen met Citylens (Rotterdam) en eurolens (Limburg)

reina

reina

01-11-2008 om 15:39

Opticien met specialist

Zoek een opticien die een speciale contactlensspecialst heeft, eentje die een echte opleiding heeft en niet een korte zoals bij de 'prijsstunters' vaak het geval is. Ik heb heel goede ervaringen met 'het Huis', maar dat kan misschien per filiaal verschillend zijn, dat wtte ik niet. Als ze het hier maar een beetje niet vertrouwen sturen ze je naar de oogarts en daar ga ik liever een keer voor niks naar toe dan dat zo'n man zelf gaat zitten uitvogelen wat er aan de hand zou kunnen zijn.

Mamba

Mamba

01-11-2008 om 16:59

Niet altijd een specialist

Heb jaren lenzen gehad, aangemeten door een contactlensspecialist. Eentje met een echte opleiding en het was absoluut geen prijsstunter. Ging toevallig een keer naar een ander en toen bleek mijn hoornvlies beschadigt te zijn. Ik mocht de lenzen geen minuut langer in houden en het heeft een paar weken geduurd voor mijn ogen hersteld waren.

Opticiën

de opticïen van de prijsstunter (er zijn hier 2 prijsstunters) werkt nu bij de 'dure' brillenwinkel en raad eens wie als opticïen bij de andere brillenwinkel werkt??? jaha de opticïen van de andere prijsstunter!!
eerlijk waar!
en meer brillenwinkels zijn er niet hier.
conclusie 't maakt dus geen bal uit waar je heen gaat.
groeten albana

wendelien

wendelien

02-11-2008 om 15:59

Oogarts

Dank voor jullie reacties. Ik denk dat we inderdaad een oogarts gaan raadplegen (spruit wil nog steeds piloot worden ).

Verdwaalde kledingplek

wij hebben boven in de hal een kast staan waar ik de verdwaalde was op leg. dus ook sokken waarvan ik de eigenaar niet kan defïneren. wat ik wel weet leg ik op de bedden neer...ze ruimen zelf op. de rest dus op de kast. meestal liggen er dus wel een paar. vindt iemand iets wat niet van hem/haar is kan het dus ook op de kast (scheelt geroep naar mij).
zou ik zoveel sokken hebben dan zou ik ze denk ik (voorzover ik het weet) op de bedden leggen, kunnen ze 't lekker zelf uitzoeken....en wat ik niet weet op de kast dus.
wordt de stapel op de kast me teveel dan kondig ik dat aan tijdens het eten. met een datum waarop ik de boel wegmik(meestal de dag erna). dat zorgt altijd voor grote paniek bij de kinderen hier....(ze kijken er dus amper naar of hun blik moet er toevallig op vallen) en daarna is geheid het grootste gedeelte weg...
groeten albana

Merla

Merla

03-11-2008 om 12:59

Whaha albana

Volgens mij ben je nu zelf ook verdwaald!

Merla

Merla

03-11-2008 om 14:12

Vooral die hoeveelheid

Dank voor alle tips!
Waar het mij om gaat is vooral die hoeveelheid.
Ik koop al zo veel mogelijk dezelfde sokken. En alleen oudste dochter en ik kunnen samen doen met sokken. Oudste zoon heeft maat 46 terwijl man 43 heeft. Maar daarnaast heeft mijn man ook alleen maar nette sokken. Helaas kan hij niet volstaan met 1 kleur omdat hij meestal of een donkerblauw pak aan heeft of een antraciet pak. Onder donkerblauw vind ik antracietkleurige sokken niet mooi en onder een antracietkleurig pak staan donkerblauwe sokken weer niet. Dus... twee kleuren terwijl het merk e.d. wel hetzelfde is. En dan vooral als het licht te wensen overlaat is het een crime om die sokken bij elkaar te krijgen. En dat terwijl het in de praktijk man geen ene moer uitmaakt of hij nu onder antraciet blauwe of gelijkkleurige sokken aan heeft, en andersom idem dito, en daar dus ook totaal niet op let. Dus vraag je je af, waar dóe ik het in vredesnaam allemaal voor!? Mss toch voortaan maar één kleur kopen voor hem
En als laatste jonste met zijn maatje 34. Voor hem is het moeilijk om aan 10 dezelfde sokken te komen. Hooguit 4 kun je er precies hetzelfde kopen maar daarna is de winkelvoorraad in die maat wel op.
En nee, dat was niet het laatste, want de sportsokken zijn er ook nog. Dochter wit met een rood randje, andere dochter wit met een blauw randje en zoon wit met een zwart randje om ze uit elkaar te kunnen houden ivm alledrie verschillende maten. En af en toe krijgen ze na een wedstrijd ook nog wel eens een paar (weer andere) sokken... dussss al met al toch nog tiggggg verschillende.
De tip van het omslaan van de boordjes heb ik gelijk op tafel gegooid toen ik het zaterdag las. Maar tot nu toe nog geen resultaat.
Maar die bolletjes... manlief deed dat dus uit zichzelf altijd al en ik heb me daar juist vreselijk aan lopen ergeren en het er met moeite net uitgekregen. Ze blijven idd wel bij elkaar ja, maar ik vind het niet fris en het duurt weer eeuwen voor ze droog zijn. En idd kindersokken in bolletjes worden echt niet schoon. Als mijn zoon weer eens te diep een sloot in is gestapt en thuisgekomen zijn vieze natte sokken zo in de wasmachine kiepert, dan haal ik na het wassn nog wel eens kilo's zand en smerigheid uit die bolletjes

Merla

Merla

03-11-2008 om 14:14

Oeps

Tjonge zeg, bega ik nu zelf ook precies dezelfde fout! Wat ontzettend stom zeg!
(scherm heeft hier een hele tijd open gestaan....)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.