Home » Forum » Huis tuin en keuken » Damesscheerapparaat

Damesscheerapparaat

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Alison
Damesscheerapparaat

In de nieuwe Kruidvatfolder staat de Veet Sensitive Precision Styler Expert, wie verzint in vredesnaam zo'n naam? Ik ben blond en heb soms wat haartjes op de bovenlip die ik kwijt wil en ik werk elke week ofzo met de pincet mijn wenkbrauwen bij. Ik heb wel het idee dat die haartjes op de bovenlip elk jaar meer worden. Ook hou ik benen, oksels en kruis bij.
Heeft het zin om dan zo'n apparaat aan te schaffen? Het is geen wereldbedrag maar ik heb hier al een heel magazijn aan ongebruikte héle handige apparaten. En ik denk met rillingen terug aan het epileerapparaat wat ik ooit kocht. Schijnt dat je een paar keer gewoon moet doorzetten maar na 2x heb ik dat ding weggeven. Dat was gewoon middeleeuwse marteling.
Is er een ander merk of uitvoering wat ik beter kan nemen?
Wie heeft zo'n ding en licht me even voor? 😉

Flanagan
Bekend

Ik heb hem ook maar ik doe verder de wenkbrauwen liever met een pincet.
Hiervoor had ik de Philips neushaartrimmer. Deze voldoet net zo goed voor verwijdering ter hoogte van de oksel en het kruis. En die neushrtrimmer is nog goedkoper ook, het is alleen iets minder elegant uitgevoerd.

Flanagan
Filmpje

Op you tube is een leuk filmpje over dit apparaat

Alison
Flanagan

Sorry, ik heb je reactie helemaal gemist. Bedankt voor de tips 😊

Kaaskopje
Veer

Misschien vind je alles wat haartjes eruit rukt middeleeuws, maar je zou een veer kunnen overwegen. Bijvoorbeeld https://www.bol.com/nl/p/epiquick-roll-and-go/9200000031949750/?Referrer...

Ik vind het best prettig werken.