Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

mix

mix

10-07-2013 om 22:42

Danish blue invriezen?

ik heb een bakje danish blue kaas gekocht, maar het is teveel om in 1 keer te gebruiken in een gerecht. Kun je het restant invriezen?

mix

mix

11-07-2013 om 08:51 Topicstarter

en zo zijn we ook op dag nul te lezen

liora

liora

11-07-2013 om 09:42

Ehh

Die kaas is al beschimmeld en kun je lekker laten doorschimmelen... Invriezen niet nodig!

Gedaan

Wij hebben ooit een kilo danish blue gekocht en in porties ingevroren. Inmiddels alles weer ontdooid en op. Er is me niets raars opgevallen... Dus ja, ik geloof dat het wel kan.

mix

mix

11-07-2013 om 15:44 Topicstarter

Oke dan

ga ik het dit keer invriezen en bij het volgende bakje laat ik het in de koelkast staan Ben momenteel alleen dus had echt teveel

Structuur

Ik denk dat de structuur wat kan veranderen door invriezen. Dat merk je dan alleen als je het na ontdooien op een toastje doet ofzo. In warme gerechten (pizza, spinazie, soep, pastasaus ooi) merk je er niks van.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

mix

mix

11-07-2013 om 19:45 Topicstarter

Mooi

want nu was het om te snoepen, een klein stukje, de rest gaat door de bloemkool/gehaktschotel volgende week

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.