Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Miertje

Miertje

21-10-2008 om 20:48

Eten met kinderen in leiden, spoed!

Morgen een dagje met de kinderen naar Naturalis. Wie weet er een lekker restaurant waar je goed met kinderen terecht kan?

Groetjes Miertje

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Emmawee

Emmawee

21-10-2008 om 23:14

La bota!

Gaat om 17.00 uur open en je kunt er prima eten voor weinig. Het is ons 'standaard-restaurant' van de afgelopen 5,5 jaar. http://www.labota.nl/index.php
Ook leuk is Cojico, Mexicaans restaurant, vind ik vooral ook omdat je allerlei bijgerechtjes kunt bestellen voor mindere eters. Keuken is om 16.30 geopend. http://www.cojico.nl/
Als je met de trein komt is Tapadero de aangewezen plek. Ook een Mexicaan, je moet ervan houden. http://www.tapadero.nl/index.html. Het eten bij beide Mexicanen kan per avond nogal verschillen (wat kwaliteit betreft). Op beide locaties hebben we heerlijk gegeten, maar ook wel eens minder. La Bota heeft zeer constante kwaliteit.
Het allerbeste restaurant in Leiden wil ik ook nog vermelden dat is het Oost-Afrikaanse eethuisje Djebena. Altijd verse producten, alles zelf bereid, vriendelijke bediening, al gaat het niet altijd even snel (1 persoon in de zaak, 1 in de keuken), wij zijn fan. Jammer dat ze pas om 18.30 open gaan, dat maakt het niet kindvriendelijk. Maar ik kon moest toch even reclame voor ze maken!
Veel plezier morgen in Naturalis! En laat nog even weten wat het geworden is!
Groeten, Maw.

Miertje

Miertje

22-10-2008 om 21:15

Hoe het was

Bedankt voor je snelle reactie. Na het bezoek aan het mooie museum waren we moe en zijn we naar huis gegaan. Ik heb je tip opgeschreven voor een volgende keer want we hebben gelijk een museumjaarkaart gekocht.

Groetjes Miertje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.