Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

shopper

shopper

27-05-2012 om 21:16

Euroshopper

Ik kwam hier een een draadje de opmerking tegen dat euroshopper qua prijs ligt bij aldi/lidl. Voor laatste pak ik af en toe de auto, maar AH is sinds kort in mijn woonplaats. Om niet alles zelf uit te gaan proberen.....Welke euroshopperprodukten zijn aan te raden ?
shopper

amk

amk

27-05-2012 om 21:40

Kruidenboter

limonadesiroop in blik, appelsap, diverse koekjes,
en gewoon zelf uitproberen, want zo vindt een vriendin van mij de paprika chips heerlijk, maar ik heb liever het goedkoopste merk van de plus.

Uitproberen

Even denken wat wij hier aan ES hebben... meel, havermout, beschuit, suiker en zout denk ik. Neem geen ES speculaasjes, die zijn vies (ik heb ze uiteindelijk weggegooid, iets wat ernstig tegen mijn principes is). Mijn voorzichtige conclusie, na een aantal ES ervaringen, is dat als het echt erg basic is, zoals meel, ES voldoet, maar als het om iets gaat dat een tikje luxer is, dat je dan vaak beter af bent met Aldi of Lidl. ES pindakaas bijvoorbeeld bevat meer rare toevoegingen en minder pinda's dan Lidl pindakaas.

Maar het is een kwestie van uitproberen. Misschien vind jij die speculaasjes bijvoorbeeld wel prima (qua speculaasjes mis ik het oude C-merk van AH, die waren ok en vooral niet zo zoet)

Groeten,

Temet

Vic

Vic

27-05-2012 om 22:16

Uitproberen

Want smaken verschillen. Ik heb wel eens de cola light gekocht toen het eigen merk uitverkocht was. Hij smaakt net als Pepsi Max en dat vind ik dus niet zo lekker, maar op zich prima te doen. De macaroni vind ik niet lekker, en dat kost je de kop niet als je een normaal merk koopt. De zeeppompjes daarentegen zijn prima ;-)

Fiorucci

Fiorucci

27-05-2012 om 22:23

Hier...

De ES kruidenboter is sinds kort erg korrelig en lastig te smeren, die hoef ik niet meer. Macaroni,geraspte kaas, speculaas, hazelnootpasta, witte bolletjes,zeeppompje inderdaad. Kwestie van uitproberen. Ik vind veel ES producten een stuk beter dan bijv. het eigen merk van C1000.

En hier

wij gebruiken heel veel euroshopper ,er is zelfs 1 ding dat wil mijn man absoluut niet van een ander merk,en dat is de euroshopper hagelslag melk.

Snuggle's

Snuggle's

28-05-2012 om 02:16

Veel

Wij gebruiken heel veel euroshopper producten. Speculaasjes zijn inderdaad niet lekker, de kruidenboter wel, zo goedkoop, dan maar wat korreliger. Alle basic producten, margarine, beleg, geraspte kaas. Sinaasappelsap is meer zo'n siroop achtig iets. Dark roast koffiepads gebruiken we ook. Minder lekker dan senseo dat wel. Koffiemelk poeder, chocolat chips koekjes, krakelingen, nep sultanas, hagelslag, wc papier, afbak broodjes.

Eigenlijk probeer ik van alles als het er is de euroshopper te nemen. Het is zon stuk goedkoper dat ik het wel de moeite van het uitproberen waard vind. Maar hier ook wel enigszins noodgedwongen door weinig budget dus dat scheelt misschien.

Cola light is wel iets wat ik echt niet lekker vind van euroshopper.

Aagje Helderder

Aagje Helderder

28-05-2012 om 09:36

Er zijn nog meer van die plaatsen hoor: de gemeente waar ik woon, heeft iig 2 AH's, maar mooi niet in ons dorp, zodat wij er toch een eind voor moeten gaan. We komen er dus zelden, alleen als t te combineren is met iets anders. En dan juist meer voor de luxe producten die we ook wel ns willen hebben.
Aagje

Fiorucci

Fiorucci

28-05-2012 om 09:48

Overigens

AH heeft kwa schoonmaakmiddelen ook een lijn met ecologische spullen, prima spul en goedkoper dan de A-merken.

amk

amk

28-05-2012 om 10:48

niet alleen plaatsen, hele polders zonder AH.
Ze hebben het geprobeerd maar het was niet rendabel.
Dichstbijzijnde >15km, dat is de moeite van het omrijden niet waard als de super 4km verderop een stuk goedkoper is.

Sjansje

Sjansje

28-05-2012 om 11:56

Voor een AH moet wij (Limburg) iets meer dan 10 kilometer rijden. Dus dat doen we zelden of nooit.

Vic

Vic

28-05-2012 om 12:12

Hebben jullie dan...

Hebben jullie dan wel een Deen en een Hoogvliet? Ik krijg daar nl altijd folders van, maar hier in de buurt heb ik er nog nooit een gezien.

Sjansje

Sjansje

28-05-2012 om 12:52

Vic

Nee, Deen, Hoogvliet, Dirk enz zijn er hier in de buurt ook niet.
In de dorpen rondom zijn er een: Jan Linders, Coop, Aldi, Lidl, Jumbo en C1000. Dat was het qua keuze wel zo'n beetje.
Ons dorp heeft 1 supermarkt, het dichtsbijzijnde dorp met andere supermarkt ligt 4 kilometer verder.
Daar moet je trouwens ook heen voor Hema, Kruidvat, Scapino en andere bekende winkels. Ook het filiaal van onze bank en het gemeentehuis ligt daar.
Wij hebben alleen wat winkels zoals bakker, slager, boekhandel enz.
En wel een bushalte maar geen station. Daar moet je 15 kilometer voor reizen.
Ach, het is wel lekker rustig wonen hier!

Fiorucci

Fiorucci

28-05-2012 om 13:43

Vic

Hier AH en C1000, en wat verder weg in de stad Lidl,Aldi,Jumbo,Dirx en Hoogvliet.

Vic

Vic

28-05-2012 om 14:27

Meen je dat? Ik kan me herinneren dat ik wel eens gegoogeld heb op Deen, omdat ik die foldertjes zo vreemd vond, maar toen heb ik niets in de buurt gevonden. Ik hoorde laatst trouwens dat 'jullie' ook een Action hebben. Daar wil ik binnenkort eens gaan kijken voor grote opblaasbeesten voor in het zwembad ;-)

Roosje Katoen

Roosje Katoen

28-05-2012 om 21:07

Kruidenkaas

Die vinden ze hier heerlijk ven ES. Ik koop ook geraspte kaas, afbakstokbrood en rijstwafels van ES.

Kroepoek

Dat ik die nou vergeten was. Maar de ES kroepoek is prima. Van die ouderwetse pretentieloze eenhapsgarnalenkroepoekjes. Een stuk beter te doen dan rare smaakjes van Conimex (kroepoek met satésmaak, juk).

Wel irritant dat ES tegenwoordig alles in het Engels op de verpakking heeft (hoe groot ìs Ap eigenlijk aan de overkant van het Kanaal?), moet je maar net weer weten dat prawn crackers Engels is voor (garnalen)kroepoek. Nou ja, het ligt bij vergelijkbare producten in het schap, dat helpt.

Groeten,

Temet

Tijgeroog

Tijgeroog

28-05-2012 om 22:51

Veel

Meestal probeer ik eerst de euroshopper een keer uit, als het niet bevalt neem ik de volgende keer het huismerk. Cola vinden van euroshopper niet Zo lekker en de rozijnen zijn ook niet geweldig, maar verder heb ik bijna alles van Es'.

kamille

kamille

29-05-2012 om 07:37

Temet

Voor zover ik weet is er geen Appie in de UK, maar waar ik ben geweest werd volop ES verkocht in de supermarkt. Ze kennen het daar dus ook ;)

Fiorucci

Fiorucci

29-05-2012 om 08:16

Temet

Het is maar de vraag of Prawn Crackers kroepoek betekent hoor..:)) de engelse termen op ES producten zijn soms onnavolgbaar!

Vera*

Vera*

29-05-2012 om 09:37

In het engels

De ES produkten liggen in alle winkels van het Ahold concern. Wij hebben ze gezien in Zweden en Slowakije.
Een internationale verpakking is dan wel nodig.
Zie voor de winkelketens www.ahold.com.

Fiorucci

Fiorucci

29-05-2012 om 13:36

Vera

Jaha, weet ik, maar dat neemt niet weg dat het soms bijzonder knullig engels is.

Wat is het nut van duur wc papier?

dat vraag ik mij dus af. Ik koop altijd dat es wc papier of als ik krap zit dat aller goedkoopste schuurpappier spul, maar dat vinden we allemaal vervelend hard spul dus liever niet. Idem keukenpapier.

Waarom kopen mensen dat dure pleepapier met geur, printjes en andere onzin, je spoelt het toch door de plee ?

En idem shampoo, ik heb jarenlang hele dure shampoo gebruikt van de kapper, bleek mijn haar het net zo prima te doen op hele goedkope shampoo (andrelon oid in de aanbieding helemaal goedkoop). Idem wasmiddel, ik koop telkens wat in de aanbieding is of van eigen merk, ik merk echt niet dat was op het ene wasmiddel veel minder schoon/veel schoner wordt.

Of handzeep, je hebt die hele dure (die kocht ik tot vorige week, hoe heet het, dat spul wat extra hygienisch is) maar je hebt ook een heel goedkoop extra hygiene pomp zeep.

of dure stofzuiger zakken, je kan bij de blokker gewoon ook dat model voor die bosch stofzuiger kopen, kost maar een paar euro terwijl die van bosch een tientje zijn (voor 3 oid).

Vic

Vic

29-05-2012 om 20:17

Wc-papier (o.t.)

Je hebt van dat dure papier met paarse bloemetjes ofzo. Dat is kwalitatief helemaal niet goed. Of je prikt er met je vingers doorheen, of het valt uit elkaar zodat er allemaal papierresten aan je blijven plakken. Soms is het 'dure' wc-papier in de aanbieding goedkoper dan het eigen merk. Dan moet je wel met zo'n pak van 36 rollen over straat, en net doen of je dat niet allemaal zelf gaat gebruiken ;-)

Vic

"Dan moet je wel met zo\'n pak van 36 rollen over straat, en net doen of je dat niet allemaal zelf gaat gebruiken ;-) "

Hier in mijn buurt zijn ze niet zo fijngevoelig. Als de Lidl weer eens het Floralys WC-papier in bulkverpakking in de aanbieding gooit dan zie je de een na de ander met van die pakken over straat lopen.

Groeten,

Temet

Sneller op

Duur wc papier gaat veel langer mee.
Van Danke 3-laags heb ik afhankelijk van de boodschap 1-3 velletjes nodig. Goedkoop papier vergt hele proppen en dan nog vliegen je vingers erdoor, vooral als je eerst water gebruikt hebt Daarnaast verdraagt mijn huid geen schuurpapier.

Fiorucci

Fiorucci

30-05-2012 om 07:18

Dirksmama

ES toiletpaiper is geen schuurpapier,prima spul en echt niet zo onzuinig in gebruik.

Tihama

Tihama

30-05-2012 om 10:44

Es vs page

Hier hebben we vergelijkend warenonderzoek gedaan;-)

Floralys en ES staan op een gedeelde eerste plaats.
Page bungelt onderaan.

Tihama

Gut :-)

"Van Danke 3-laags heb ik afhankelijk van de boodschap 1-3 velletjes nodig"

In ben nu 53 jaar en heb nog nooit de velletjes geteld die ik gebruik tijdens een toiletbeurt hahahaha. In ieder geval wel meer dan 3 :-)

mix

mix

30-05-2012 om 17:39

1-3 velletjes?

hebben we het over dezelfde afmeting velletjes dan?
Of doe je aan naspoelen en daarna 3 velletjes?

Velletjes tellen

Wat een giller dit ;-). Ik denk dat geen enkel gezinslid hier velletjes telt. Volgens mij gaan alle soorten WC-papier er net zo hard door.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.