Home » Forum » Extra zooltjes in vans

Extra zooltjes in vans?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Vera*
Extra zooltjes in vans?

Hele hordes pubers lopen er op: Vans (of iets dat er op lijkt). Dochter wil ook graag Vans en nu 'moeten' er wel extra zooltjes in volgens de verkoper omdat de schoenen zo slecht zijn voor je voeten.
Ergens eind vorig jaar had ze zo ook al gepast in dezelfde winkel maar is er niets over zooltjes gezegd.
Dragen jullie pubers/kinderen zooltjes in Vans?

Merel
Nee

Nee hoor, kinderen hebben hier al jaren Vans, en meerdere paren. Nog nooit van iemand gehoord dat ze zo slecht zouden zijn. Je hebt natuurlijk wel meerdere modellen, van flut-zomer-gympje (die hele dunne lage) tot behoorlijke schoen. Ik voel er toch ook wel een voetbed in. (heb net even gekeken en gevoeld in een schoen) Dus nee, wij zijn hier tevreden zonder zooltjes.

Petra Kappers
Laat je niet gek maken

Ik vind die voetbedden van Vans zalig en de contreforts geven steun (heel anders dan Converse of al die retrosneakers (New Balance etc). Zo'n verkoper wil gewoon 8 euro (of 11 ) extra omzetten. als dat bij de helft van de klanten lukt ... tel uit je winst.
PS: welke winkel was dat?

Rosa van der Zanden
Ander geluid

De vans hier zaten prut. Meteen open hielen bij de kinderen. Slechte pasvorm of in ieder geval een pasvorm wat niet bij mijn kinderen past. De een kon er niet op lopen, de ander alleen met veel pijn en ze waren snel kapot.
Dat merk je niet meteen in de winkel.
Hier nooit meer vans.

Rosa van der Zanden

Elinde
Tevreden over vans

Mijn zoon heeft al voor het 3e jaar zijn Vans aan. Zien er nog uit als (bijna) nieuw. Ze passen goed aan zijn smalle voeten. Ik hoorde van verkopers in de winkel ze verplicht zijn om de zooltjes erbij te proberen te verkopen. Op elke 4 paar schoenen moet er 1 paar zooltjes worden verkocht.

Petra Kappers
Rosa

Rosa schrijft: "De vans hier zaten prut. Meteen open hielen bij de kinderen. Slechte pasvorm of in ieder geval een pasvorm wat niet bij mijn kinderen past. De een kon er niet op lopen, de ander alleen met veel pijn en ze waren snel kapot."
Ik geloof je, maar ik denk niet dat een zooltje dat probleem oplost.

Petra Kappers
Elinde

"Op elke 4 paar schoenen moet er 1 paar zooltjes worden verkocht."
Precies! Net als de caissière bij het tankstation die vraagt of je ook nog een een pakje kauwgom wil, of wat er dan ook op de toonbank staat.

Rosa van der Zanden
Petra

Als ze zonder zooltje al niet goed zijn, zijn ze met zooltje al helemaal niet goed. Ik hoor altijd juichende verhalen over vans maar ik heb een hele andere ervaring.

Rosa van der Zanden

Fiorucci
Welnee

Die verkoper wil graag zooltjes verkopen. Mijn zoon draagt graag skateschoenen van Vans, omdat het fijne brede sneakers zijn.

Vertigo
Hier

een fervent Vans-loper, ik ben al aan mijn 4e paar op rij toe. In jaren dan. Ik heb van die 'zachte', en diue lopen echt zalig hoor!
Ik kan me voorstellen dat de 'dunnere', gymp-variant, misschien wat platter loopt. Maar toch niet platter dan All Stars.
Ik zou het eerst maar eens proberen voor je zooltjes gaat betalen hoor!

Ik heb me zo van dat schoomaakschuim laten aansmeren bij de Birkenstocks, grr.

Trix
Bijverkoop

Inderdaad, zo'n extra zooltje erbij noemen ze bijverkoop in de detailhandel. Net als bv slagroom erbij vragen als er warme chocomelk wordt besteld; hoppa, heel makkelijk 50 cent verdient. Nu moet ik zeggen, dat de laatste schoenen van mijn dochter een stuk mooier zaten door een extra zooltje, maar dat is puur vanwege haar lage wreef. Hierdoor vulde de schoen beter op, maar zo'n schoen wordt echt niet beter door alleen een zooltje.

Trix
Nog een voorbeeld

Waar ik me ook zo aan irriteer bij schoenenwinkels, dat eeuwige doorvragen naar verzorgingsmiddelen. Heeft u wel de juiste crèmes of spuitbussen of weet ik veel om deze leren schoenen te verzorgen? Ook een voorbeeld van bijverkoop dus. En aan gympen valt niet zoveel te smeren/verzorgen dus gooien ze het over een andere boeg. Extra zooltjes dus...

Moppeke
Maf

Is mij ook al meerdere keren gevraagd, of ik zooltjes erin wilde.

Toppunt vond ik nog wel toen mijn dochter gympen ging passen die niet lekker zaten en de pasvorm niet goed was, dat de verkoper zooltjes aanraadde om dat probleem op te lossen. Duh,als ze niet lekker zitten dan kopen we ze niet.

Extra verkoop dus. Ik koop die zooltjes bij de Action, lekker goedkoop. En dan gebruik ik ze alleen in schoenen waarvan het voetbed is versleten maar mijn schoenen lopen nog zo lekker :-)

En zo slecht zijn die Vans niet hoor, als je voldoende meet schoenen afwisselt is er geen enkel probleem. Hele volksstammen worden groot op Vans en aanverwanten.

P
Hier

Jongste had in augustus nieuwe schoenen voor zijn sport nodig (kun je niet gewoon op lopen) en ze zaten hem ietsje te ruim. Met gelzolen heeft hij het gedaan tot en met het zaalseizoen en zonder gelzolen kon hij ze in maart weer in. Voor mijn gevoel goed opgelost en goedkoper dan twee keer nieuwe schoenen kopen.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.