Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Fijn Twijfelaar bed voor puber

iemand die een fijn bed weet voor puber, wat niet kraakt

Ik zou afwachten tot de winkels weer open mogen en de puber dan zelf bedden laten uitproberen. Het is toch vrij persoonlijk wat iemand fijn vindt. Bovendien is het matras voor het comfort belangrijker dan het bed zelf.

https://www.vidaxl.nl/e/vidaxl-bedframe-massief-eikenhout-140x200-cm/8720286006757.html

Deze kochten wij voor puber, matras van IKEA erbij gekocht 

Gr Angela

Welke maat zoek je precies? 140 x 200 cm? (dat schijnt de nieuwe maat voor twijfelaar te zijn, ik ben nog van de generatie dat een twijfelaar 120x200 cm was).

In elk geval slaapt puber hier op een Brimnes en wijzelf op een Hemnes van de Ikea.

Struin dus eens op de site van de Ikea zou ik zeggen. 

En kraken van een bed komt meestal van het niet goed aandraaien van schroeven.

Kikki39

Kikki39

28-12-2021 om 22:34 Topicstarter

die brimnes en hemnes zijn wel.prima dus?

die van Vidaxl ook hoor
gr Angela

Heb zelf een houten bed met van dat band aan de zijkanten, waar je de latjes in de openingen doet, waardoor je niet dat kraken hebt. Twijfelaars vind je misschien wat eerder tweedehands.

Puberzoon heeft hier een bed van 120x220 uitgezocht. Het wordt op maat gezaagd en je moet het zelf in elkaar zetten. Ik heb nooit klachten gehoord over kraken. 
https://www.blankhoutenmeubel.nl/

Kikki39

Kikki39

30-12-2021 om 10:14 Topicstarter

bedankt ga kijken

Dochter hier heeft een twijfelaar van Leenbakker. Een soort boxspring. https://www.leenbakker.nl/bed-en-toebehoren/boxsprings/1-persoons-boxsprings/boxcombinatie-alta-4-delig-donkergrijs-120x200-cm
Het voordeel bij dit bed is dat het onderstuk uit twee delen bestaat dus ook nog door het trapgat paste. Dochter slaapt er prima op. 
Wij hebben 1 keer ervaring gehad met een krakend bed, dit was een metalen bed, ook van dochter. Volgens mij deze: https://www.karwei.nl/assortiment/bedbank-sasha-metaal-wit-99-5x97-5x207-5-cm/p/B380267
Echt de grootste miskoop geweest die we hebben gehad. Eindeloos bouten e.d. aangedraaid maar het ding bleef kraken. Maar goed, daar vroeg je niet naar


Het voordeel bij dit bed is dat het onderstuk uit twee delen bestaat dus ook nog door het trapgat paste. Dochter slaapt er prima op.

Hier moet je inderdaad wel even rekening mee houden haha. Bij ons kwam het bed als bouwpakket, maar de lattenbodem als 1 geheel. Die paste dus niet door het trapgat en hebben em eerst uit elkaar moeten halen. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.