Home » Forum » Fotokalender kruidvat

Fotokalender Kruidvat

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Alison
Fotokalender Kruidvat

Ik wil al lang een foto-verjaardagskalender en vanmorgen kreeg ik een bericht van de Kruidvat dat ik korting krijg vanwege hun klantenkaart. Hamvraag nu, is die kalender wat? En werkt die site een beetje makkelijk? Ik heb dat nog nooit gedaan namelijk en wil niet ergens veel tijd in steken met het risico dat het dan niks is.
En is die aanbieding echt voordelig? Formaat: 13 x 29,7 cm is vanaf 7.99 Maar dat ga ik zelf ook nog wel even googelen natuurlijk.

gruffalo
albelli

Ik heb net fotoboeken besteld bij de Albelli. Daar bestel ik regelmatig, mooie kwaliteit en het programma om het te maken is eenvoudig. Je krijgt daar nu 50% korting op foto verjaardagskalenders.

Morgaine
Niet doen bij Kruidvat

Ik weet niet beter dan dat de fotokwaliteit van Kruidvat belabbert is, vaak te groen. Maar dat was nog in het analoge tijdperk. Ik dacht dat het met digitale foto's wel anders zou zijn, maar de kerstkaarten die ik gewoon als foto heb laten afdrukken daar waren toch ook veel te groen. Heb ze nog maar een keer bij Albelli besteld en die waren wél mooi. Dus voor een kalender zou ik ook echt geen Kruidvat aanraden. Inderdaad nu 50% korting bij Albelli!

Linde
Wel oke

Ik heb vaak kalenders (een keer een verjaardagskalender, vaker zo'n smalle bureaukalender) besteld en net ook foto's als kerstkaart. Echt helemaal prima. Nooit last gehad van te groen of zo.

Ik vond het ook prima werken qua software. Ik zoek wel eerst alle foto's uit, verklein ze soms qua bestand, want met 5MB per foto duurt het lang, 1 MB per foto is voldoende kwaliteit. Soms snij ik ze van tevoren ook bij. Doe ze dan in apart mapje en daarna werkt het prima.

Paasei
Heb ook Kruidvat kalender

Ik maak al een paar jaar een foto-kalender bij Kruidvat. Leuk om die selfies en Facebook-foto's te gebruiken die niet in het jaarlijks vakantie-foto-album terecht komen..;-)

Ik vind het online programma om de kalender te maken erg eenvoudig in het gebruik. Foto kwaliteit is ook goed; je krijgt een waarschuwing als gedownloade foto niet voldoende kwaliteit heeft. Niet scherp genoeg bijvoorbeeld, om zo groot 'opgeblazen' te worden.

Wat mij nog het meeste tijd kost, is het verzamelen van alle foto's die ik in de kalender wil hebben (downloaden zodat ik er bij kan). Maar het resultaat is erg jaar weer leuk!