Home » Forum » Geen frisse lucht in de hal 0

Geen frisse lucht in de hal

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sinilind
Geen frisse lucht in de hal

Dag allrmaal
Het valt me de laatste tijden op dat onze gang/hal niet fris ruikt. Er is geen mogelijkheid om een raam open te zettsn, dus ik laat in de ochtend altijd even de xeur open staan om te ventileren maar het is niet voldoende. De wc opent in dr hal en ik geloof dat de ventilatie daar net niet voldoende is (ook geen raam). Daarnaast hebben we een paar rekken waarop de schoenen staan. Al met al een vervelende geur. Iemand een idee hoe ik de gang wat frisser kan leten ruiken? Als ik aan dr schoenen ruik, vind ik het allemaal meevallen (geen zweetlucht).

Ben perplex...
Sini

Mari39
Onze hond

Zorgt nog wel voor een minder frisse lucht in de hal. Ik heb zo'n ambipur in het stopcontact zitten. Dat werkt best aardig.

M Lavell
Ventilatiesysteem nakijken

Heb je de ventilatie kanalen wel eens schoon gemaakt? De filters van het ventilatisysteem (waar zit dat?) Hoe oud is dat ventilatiesysteem? Moet er niet een nieuwe in?

Wij huren een vernieuwbouwd appartement met ventilatiesysteem maar helaas kunnen de ramen in de voorkamer niet open. De ramen hebben een bovenlicht dat vroeger wel open kon, maar bij de verbouwing is dicht gemaakt om veiligheidsredenen. Aan die kant zit (helaas) ook geen ventilatie.

Geen frisse lucht dus en geen luchtbeweging.
We hebben zo’n deftig dure dyson luchtverfrisser gekocht.
Dat werkt.

Biebel
Hondenspullen

Natte riem, mandje, tuigje, het vest dat ik altijd aanheb als ik met m ga lopen; dat wil Hier nog wel eens behoorlijk muf ruiken.

Kun je schoenen en evt ander spul een tijdje in een andere ruimte opslaan? Bv een bijkeuken of schuurtje, om te zien of de lucht dan minder is. Of een wig tussen de deur zetten, zodat er altijd een luchtstroom is tussen hal en de rest van het huis als je weg bent?

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.