Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Dropke

Dropke

09-11-2008 om 19:06

Gek van onze coco(papegaai)

We hebben een prachtige grijze roodstaart, Coco. De laatste tijd begint hij flink te schreeuwen. Heeft hij nooit zo gedaan, maar een aantal walnoten verder, worden we gek van hem. Die hebben we hem nooit gegeven, maar hij blijft maar vragen om een pinda (staat inmiddels dus voor walnoot) en anders gillen en krijsen. Hij vindt ze dus zo lekker dat hij zo vervelend begint te doen. We hebben een doek geprobeerd en negeren lukt niet echt. Hij houdt het echt heel lang vol. Verder schreeuwt hij niet, alleen die walnoot verslaving is heel erg. Wie heeft tips ?

gr Dropke

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Dierenarts

Ben je al naar de dierenarts geweest.
Soms zie je dat dieren iets bepaalds heel veel willen eten, omdat ze iets onder de leden hebben of een bepaald tekort of zo.

Tirza G.

Tirza G.

11-11-2008 om 14:39

Aan- en afleren

Alles wat je aan kunt leren, kun je ook weer afleren. Alleen zoiets als in je voorbeeld, iets wat-ie zelf wil en erg lekker vindt, is wel móeilijk af te leren. Volhouden, volhouden, volhouden. Doek er overheen of op de gang zetten.

Tirza

Parrotbunch

Je kunt je vraag ook stellen bij parrotbunch. Heel informatieve site over papegaaien en hun gedrag. Ik heb er ook eens iets gevraagd (via mail) en kreeg uitgebreid antwoord.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.