Huis, Tuin en Keuken
Chantal
15-10-2008 om 22:41
Gevulde pannenkoek
Voor vrijdag staan hier panenkoeken op het menu.
de kids eten er strop of poedersuiker op.
Wilde voor hubbie en mij de pannenkoeken vullen, meestal doe ik dat met een mengsel van gehakt en groenten, maar heb het daar een beetje mee gehad.
Heeft iemand nog een lekker recept?
Damajo@
16-10-2008 om 00:09
Dit is ook heeeel lekker!
Met zachte geitenkaas en honing, walnoten, rucola.
Ik bak de pannekoek aan 1 kant, omdraaien, kaas erop, afbakken terwijl de geitenkaas smelt. Dan de rest erop. Ik krijg nu meteen weer trek
Damajo
Tirza G.
16-10-2008 om 15:42
Pizzakruiden
door je beslag roeren, of door een gedeelte ervan. En dan kan er van alles op, de smaak verandert dan meteen naar "hartig", heel lekker. Met tomaat, mozzarella, rucola......etc.
Tirza
Guinevere
16-10-2008 om 15:53
Ragout
Goh, wij aten vroeger altijd pannenkoeken met ragout, dat was ik helemaal vergeten en komt nu opeens weer bovendrijven door deze draad!
Wel ouderwets misschien, ragout, maar indertijd vond ik het heerlijk!
Clarisse
17-10-2008 om 12:30
Met spinazie
Vullen met spinazie, verwarmd en goed uitgelekt, a-la-creme of evt. gemengd met een beetje verkruimelde en gesmolten boursin....
Clarisse