Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Goede stoomreiniger

Met drie kinderen en een hoop dieren in en om het huis ben ik op zoek naar een stoomreiniger. Ik vind veel zo zwaar en log en wil hem meerdere keren per dag kunnen pakken om schoon te maken. Graag hoor ik welke jullie hebben of aanraden. Als je gaat googelen kom je er zo veel tegen en geen idee welke nou echt goed zijn. 

https://www.populairproduct.nl/witgoed/content/622/nieuwste-stoomreiniger-top-10-wat-is-de-beste-stoomreiniger.html

https://10toptest.nl/goedkope-aanbieding/beste-stoomreiniger/

https://paarshuis.nl/beste-stoomreiniger/

Online komt overal Karcher als beste maar ik vind die dus zo log..

Ik had een karcher maar vond het een vrselijk onhandig ding. Elke keer gedoe met ontkalken. 

ik heb hem weggedaan en ik nu een black &decker. De nummer 3 in het lijstje. Een stuk handzamer en dat je het stoomding eraf kan halen voor kleine dingen is handig. Hoewel, ik hem vooral voor vloeren gebruikt (en veel losse onderdelen die je niet weer hoeft bij te kopen). 

Eva1980

Eva1980

31-05-2021 om 19:16 Topicstarter

Dat vond ik dus ook, lompe zware apparaten.Ik ga eens kijken naar de Black& Decker

De kabel van de karcher was ook irritant kort. Die van b&d is een stuk langer maar je kan hem niet inrollen. Dat is wat onhandig bij het opruimen. B

Ik heb voor mijn moeder een steelstoomreiniger van Vileda (driehoekvorm,ongeveer 60 euro)besteld. Hij is niet zwaar en ze kon er zelf nog redelijk mee uit de voeten en haar hulp was aangenaam verrast hoe fijn het ding werkte.

Ik heb zelf een goedkope van Kruidvat. Gebruik m alleen boven want beneden vind ik de vloer dan echt te vies . Ik krijg dan strepen,smeer t uit lijkt wel.. Of spoelen jullie de doek tussendoor.

Ik heb nu een microvezel dweil van action,ook vileda geloof ik. Maar wel een stevig systeem van Leifheit. daar dweil ik 1 keer per dag mee en zet m dan uitgespoeld in een hoek. Evt vlekken doe ik daarmee en savonds gaat ie in de was.

Ik heb de vileda xl, die is met een grote rechthoekige lap, en ik vind het mijn degelijkste aankoop ooit. Is binnen de kortste keren op temperatuur, heeft een stevige knop om water te vullen en de poetsdoeken die erbij horen mogen gewoon in de 60 graden was en droger. Er zit een behoorlijk lange stekker aan, maar geen fancy oprolmechanisme, dus je moet even kijken waar je die laat. 
Hij is net iets zwaarder dan een swifter oid, maar een stuk lichter dan bv de stofzuiger. Zelf vind ik het fijn dat hij maar één ding kan (de vloer stomen), want dat doet hij erg goed. Maar als je de muren, ramen of gordijnen wil stomen, dan moet je een ander apparaat kiezen. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.