Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Hééél dik garen

Weet hier iemand waar je héle dikke wol kan kopen, mag overigens gewoon acryl zijn, liever zelfs ivm de kosten. Ik wil nl. graag een sjaal gaan haken maar wel zo grof mogelijk, ik heb nl. hele leuke sjaals gezien bij scapino en het lijkt me leuk om die zelf te haken. Maar het moet wel megadik garen zijn.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
tonny

tonny

10-09-2009 om 13:42

Even naar een echte handwerkwinkel

maar heel goedkoop ga je daar niet slagen. Wel mooi!! En die sjaal gaat vast nog wel even mee, toch? Dan is het wel de moeite waard.

tonny

Link

zoiets?
http://www.de-wolman.nl/index.php?cPath=45

dit moet je haken met haaknaald maat 8-10 en kost bijna 6 euro per bol

Denk

dat als je lekker wol pakt fijner blijft als goedkoop garen, dat gaat vaak hard aanvoelen, en met een groffe haaknaald en wol heb je minder nodig.
haak ze krulleke

Prakje

Prakje

11-09-2009 om 07:21

Dit is ook erg gaaf!

http://www.hoooked.nl/index.php?option=com_morfeoshow&task=view&gallery=2&Itemid=121

Gemaakt van resten textiel kosten vallen ook nog wel mee geloof ik.

pilsje

pilsje

11-09-2009 om 16:15 Topicstarter

Super hoor

Wat zijn jullie toch handig in dingen opzoeken. Dank jullie wel voor de goede sites. Helemaal goed, al is het maar vast om te kunnen zien wat er zoal is. Die zpaghetti van 'jouw' site is inderdaad errug mooi prakje en errug goedkoop. Alleen ben ik niet zeker of het materiaal zacht genoeg is om een sjaal van te maken, maar ik ga ze gewoon even mailen, en trouwens zo'n tasje is ook wel erg leuk om te maken en als cadeauidee.
Tonny, blijkt er in mijn woonplaats gewoon een wolwinkeltje te zitten, dus daar ga ik binnenkort ook even langs. Super dames, over een poosje zit ik lekker 's avonds te haken!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.