Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Baardvrouw

Baardvrouw

20-10-2017 om 18:15

Haren op kin definitief epileren: hoe?

Ik ben gezegend met dikke stugge zwarte haren onder de kin, nu dat ik 50+ ben moet ik echt om de dag even bezig zijn om ze weg te halen. Ze groeien ook nog vaak onderhuids en veroorzaken kleine puisjes. Ik wil het definitief laten weghalen, wie heeft er ervaring mee en hoe?
De verschikkelijke baardvrouw

Baardvrouw

Baardvrouw

24-10-2017 om 12:00

Niemand?

Ben ik echt de enige?
Baardvrouw

Pruik

Pruik

24-10-2017 om 12:05

Nee

Ik wacht ook op reactie. Zelfde schuitje maar geen oplossing

schoonheidsspecialiste

zou 't moeten kunnen waxen. In 1x verwijderen en dat het nooit meer terugkomt is volgens mij nog nooit iemand gelukt, helaas

tante Sidonia

tante Sidonia

24-10-2017 om 13:24

nee,

Ik heb er enkele, deze haal ik weg zodra ik ze zie, ze groeien bij mij niet in.

Plukt

Plukt

24-10-2017 om 18:49

Laseren

Geen ervaring, heb er 3 en die treknik eruit. Bij meer zou ik laseren overwegen bij een huidkliniek in je buurt. Vaak gratis intake.
http://www.huidzorg.net/behandelingen/laserontharing/

En de tarieven zijn er ook te vinden.

Wilgenkatje

Wilgenkatje

24-10-2017 om 19:05

pluk

Tuurlijk, vrijwel iedereen in deze leeftijdsgroep ondervindt deze hindernis. Goed licht, een goede spiegel en een goede pincet. Ik grijp die haren zodra ik ze voel of zie.

Ik weet niet of laseren werkt als niet alle haren meer donker gekleurd zijn - heb weleens begrepen dat grijze/kleurloze haren lastiger aan te pakken zijn met zo'n methode. Maar dat is bij zo'n intake vast snel helder.
Waxen vind ik niks, want dan moet er genoeg grip zijn en loop je dus vooraf een paar dagen met net wat meer haren dan je lief is.

filalu

filalu

25-10-2017 om 07:40

laseren

mijn benen heb ik laten laseren en die hoef ik niet meer te scheren. Daar werkt het dus heel goed. Je moet voor je laat laseren niet te veel in de zon zitten. Dus deze tijd is een goede tijd voor zo iets. Je haren moeten inderdaad voldoende pigment hebben. Dus niet wachten tot je grijs bent.

Jans

Jans

25-10-2017 om 13:34

45 jr

Bij mij heeft het laseren(flitsen) niet geholpen. Ik heb toch zeker een 10tal behandelingen gehad en was uitermate geschikt vertelden ze me. Ik vond het ook verschrikkelijk. Pijnlijk en zo'n schroeilucht om je heen. Heb het wel vergoed gekregen maar ben gestopt.

40er

40er

25-10-2017 om 22:10

Toevallig

Kwam dit vandaag voorbij https://annagesgracefully.com/tag/flawless-finish/
Ik volg haar blog al langer en ik moet zeggen, dit lijkt me wel wat, al weet ik niet of het ook werkt op die hardere haren zeg maar.

Hier ook met een pincet, alleen over mijn moedervlek gaat elke dag een scheermesje (ik weet dat sommigen zeggen dat je die ook rustig kunt plukken, maar dat doe ik dus liever niet)

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.