Home » Forum » Harsen 0

Harsen

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Snorretje
Harsen

Met het naderen van de 50 merk ik dat ik meer en donkerder haar krijg op mijn bovenlip. Bekend verschijnsel denk ik :) Het is nog steeds vrij fijn en weinig en het valt mij meer op dan anderen maar het hindert me toch. Daarom ben ik een tijdje geleden naar een schoonheidsspecialiste geweest om het te laten harsen. Bij thuiskomst heb ik het resultaat eens bekeken en dat viel me reuze tegen. Ik had verwacht geen enkel haartje meer te zien maar er stond nog best veel
Nu ben ik weer geweest. Naar een andere omdat ik dus niet tevreden was maar ook nu zie ik nog volop haartjes.
Verwacht ik nu teveel als ik denk dat ik een haarloze bovenlip krijg na het harsen? Of kan mijn huid niet geschikt zijn?
Als het gewoon niet mogelijk is om de huid haarvrij te krijgen dan hoef ik niet meer op zoek naar een andere schoonheidsspecialiste en smeer ik er Veet op wat ik normaal doe. Met harsen dacht ik voor wat langere tijd klaar te zijn.

Snorretje
Niemand

met harservaring hier?

Jackie
Nou

Zelf geen ervaring met harsen maar een vriendin en zus wel. Als zij net hebben geharst en ik kijk van dichtbij (het is dan bv toevallig ter sprake gekomen) zie ik echt geen enkel haartje hoor. Dat is toch wat hars hoort te doen, die neemt toch zelfs de meest kleine donshaartjes mee? Ik vind het wel vreemd dat een schoonheidsspecialist dat niet lukt.

Jackie
En

Krijg je die overgebleven haartjes wel weg als je een pincet gebruikt?

Phryne Fisher
Veet

Ik heb zelf wel eens geharst met Veet strips voor het gezicht. Het resultaat is helemaal glad, wat ik zelf een nadeel vind want je krijgt een compleet kale bovenlip. Eenmaal is er een haartje ingegroeid en dat blijf je tot in de eeuwigheid zien.
Tegenwoordig haal ik dus alleen lange of zwarte haren weg met pincet. Dons laat ik zitten.
Mijn dochter gebruikt ontharingscrème voor haar snorretje. Eenmaal in de twee weken, en dat is voldoende. Geen nadelen, behalve de stank ;-)

Snorretje
Pincet

Met een pincet krijg ik ze prima weg. Zelf harsen durf ik niet aan. Dat heb ik ooit eens gedaan en toen kreeg ik de helft niet meer eraf. Dat is een traumaatje geworden ; )
Maar het kan dus wel bij een schoonheidsspecialiste. Ik heb gewoon pech gehad. Nou ja, voorlopig ben ik er ook wel weer even klaar mee. Bij de laatste heb ik een hele behandeling laten doen en ik vond het echt z'n geld niet waard. Voorlopig hou ik me maar bij de Veet