Home » Forum » Help hoe zoek ik een speciaal vest

Help, hoe zoek ik een speciaal vest?

Is een reisverzekering ook nodig in Nederland?

En kun je geld terugkrijgen bij annuleren door corona? Lees het hier!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
mirreke
Help, hoe zoek ik een speciaal vest?

Wie oh wie kan mij helpen? Ik ben he-le-maal verliefd geworden op het vest dat Yvon Jaspers aanhad in het programma Ode aan de Doden van afgelopen weekend. Ik kan het alleen nergens zo snel vinden. Kan iemand mij helpen met speciale online winkels of termen om te zoeken?
Ik heb ebay, marktplaats enkele online winkels geprobeerd, maar ik weet eigenlijk niet goed hoe ik het vest omschrijven moet.
En wie weet is het ook wel veel te duur. Toch hoop ik op hulp.
Mirjam

steffie G
Bellen

met Yvon, hahaha.. nee, sorry flauw, ik heb geen idee en ook niet naar het nummer van yvon. Alhoewel nu ik er over denk, kan je niet bij uitzending gemist kijken, bij de aftiteling, wie haar kleding verzorgd, ben je al weer een stapje verder!
Anders gewoon KRO, denk ik mailen... ze zullen wel vaker dit soort dingen krijgen.. per mail lekker makkelijk!
Succes
Steffie

MaximeM
Beetje noors achitig met beige?

Hoi,

Ik ben ook even gaan kijken op uitzending gemist welk vest je zou bedoelen en het is dat beige vest met noorse motieven??? Ik ben wat voor je gaan googlen (en weet niet of ik het bij het rechte eind heb hoor) zover lukte het me niet, maar het zou misschien kunnen zijn van: noa noa? Of Lysgaard of misschien oilily? Ik las al googlend in een interview dat Yvon haar kleding altijd zelf koopt (er stond ook geen merk bij de aftiteling) dus dat is wel weer lastig om te achterhalen waar het vest nou vandaan komt. Hoop dat je er nog achter komt en post je het dan hier?? (niet dat ik het vest wil, maar ben gewoon benieuwd)

Maxime

mirreke
Lang vest met allerlei motieven

Ik weet niet of ik het als Noors zou omschrijven, eerder misschien Oilily achtig? of wel noors, als dat noors is dan.
Maar het is vrij lang tot over de heup, gebreidachtig met allerlei kleuren en motieven.
Ik heb idd. nog eens gekeken naar de uitzending en kon geen styling of winkels vinden (en dan te bedenken dat ik zonder dat vest al lang had weggezapt).
Ik ga nu maar mailen naar de KRO, en hopelijk willen zij dan mijn mailtje doorzenden. Yvon Jaspers zal wel veel onzinmail krijgen, dus of de KRO dat doet...
Ik heb dat meestal niet zo, maar dit vest vond ik werkelijk prachtig en ook nogal 'ik'. Het is gewoon eigenlijk mijn vest... :-)
Als ik wat hoor, of het lukt me, laat ik het weten! Iig bedankt voor het meedenken!
Mirjam

Jonne-l
Lysgaard?

Als je googlet op Yvon Jaspers en kleding krijg je links over lysgaard en noa noa. Noa noa is meestal met gedekte kleuren, dus eens kijken bij Lysgaard?
Succes,
Jonne

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.