Home » Forum » Help knuffel gezocht

Help! knuffel gezocht!

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
fladderbeestje
Help! knuffel gezocht!

Mijn zoon heeft afgelopen zomer een caviaknuffeltje gekregen in Safaripark Beekse Bergen. het was liefde op het eerste gezicht...! Maar afgelopen logeerweekend is de knuffel spoorloos verdwenen. Zoon is ontroostbaar!

We vonden online een exacte knuffel en ik heb die besteld, maar toen die vandaag bezorgd werd, was de teleurstelling groot: het was 'm toch niet. De vorm was net anders (bult achterop zijn rug, koppie onnatuurlijk rechtop), de vacht en tint ook, kortom, een slechte imitatie... :( Zoon is nog verdrietiger...

Zo ziet de verloren knuffel eruit:
http://knuffelparadijs.nl/?page=view-image&frame=no&img=8331

Wie oh wie heeft exact zo'n knuffeltje gekocht bij Beekse Bergen en wil er vanaf?

NB het logeeradres is al op de hoogte gebracht en heeft niks gevonden, alle koffers van de andere aanwezige kinderen zijn uitgespit, de leiding staat voor een raadsel en ik weet het, zoiets kan niet spoorloos verdwijnen, maar intussen hebben we wel een probleem hier...

Jitske de Graaff
Zet hem eens op:

http://www.knuffelkwijtsijt.nl/

Ook een vraag op marktplaats kan wel eens helpen.

Succes! Heel vervelend voor je zoon (en voor jullie)

Holiday
Bellatio?

Hoi Fladderbeestje,
Ik heb even gegoogeld en vond hem op bellatio.nl heb je daar wat aan? Of is dat de knuffel die je zelf ook al had besteld. Hij ziet er exact het zelfde uit.

Guinevere
Die knuffel van die foto

Ik begrijp het niet helemaal, Fladder? Je hebt die knuffel denk ik dus besteld bij het knuffelparadijs, omdat de afbeelding overeenkwam. Maar het is 'm niet. Is het ontvangen beest dan anders dan op de foto? Dan ben ik bang dat het beestje van bellatio.nl ook niet het gewenste beestje is. Of die beesten worden slordig gemaakt, waardoor ze allemaal een beetje anders zijn.
Kun je desnoods Beekse bergen niet bellen en het uitleggen? Had hij het daar bij de winkel gekregen? Dan hebben ze er vast nog meer liggen.

Piedjee
Fladder

http://www.twenga.nl/dir-Games-Speelgoed,Knuffels-Teddyberen,Knuffel-cavia

http://www.koopkeus.nl/a/lijst_product/idx/10000356/mot/Pluche_cavia/lij...

http://kinderknuffel.startkabel.nl/

Is het een idee Fladder, dat je contact opneemt met de Beekse Bergen? Misschien kan er een exemplaar worden opgestuurd naar jullie?

Succes!

Piedjee.

Jippie
Zoeken

ken je de site http://tineye.com/ ?
Daarmee kan je zoeken of het plaatje ergens op internet staat. PlaatjesGoogle zogezegd.
Maar dan moet die knuffel bij het knuffelparadijs dus wel de juiste zijn...

Suzanne
Nog een site

Nog een site voor een oproepje: www.knuffelkwijt.com
Beekse Bergen bellen of mailen lijkt me inderdaad de beste tip!

ChrisH
Hoe is het afgelopen?

Fladder, heb je inmiddels een identieke knuffel op de kop kunnen tikken?

Chris (leeft altijd mee met knuffelleed)

Janeway
Ken je deze site

http://www.picturetrail.com/m@ris
Deze mevrouw heeft echt een heleboel knuffels, voor 2 kinderen heb ik hier 2x een reserve vandaan gehaald, 1x een hele nieuwe en een keer een al gebruikt exemplaar.. Alles schoon en netjes..
Ze verpakt het vacuüm zodat het in de brievenbus past
groetjes Janeway

Mies32
Slang spoorloos gevonden

Wat ons is overkomen: wij kwamen aan op de vakantiebestemming, valt er ineens een slang-knuffel uit een slaapzak. Zo eentje had ik nog nooit gezien bij ons thuis! En de slaapzakken zijn - zover ik kan herinneren -ook niet uitgeleend geweest.
Spoorloos gevonden dus! :-)

Rafelkap
Van een vriendje?

Van een vriendje, van de vorige logeerpartij misschien? Heel vreemd.

mama
Altijd meerdere exemplaren

Je kan het beste kijken waar ze gefabriceerd zijn of de Beekse Bergen bellen. Ik zou ook altijd een reserve-exemplaar kopen als een knuffel favo is. Dochter is hier niet echt eenkennig, maar zoon heeft wel een echte favoriet. Die is niet in de winkel te koop maar ik bestel er regelmatig eentje via MP. Ze zien er inmiddels allemaal een beetje anders uit door het wassen en slijten, zoon weet dat er meerdere zijn, maar vindt dat helemaal prima. Ik heb er nu denk ik al wel zeven...

Was zelf ook verslaafd aan mijn knuffel vroeger, misschien komt daardoor die gekte om zoon nooit zonder te laten zitten ;-)

Onderwerp gesloten