Home » Forum » Hoe lang duurt een gemiddelde badkamerverbouwen eigenlijk

Hoe lang duurt een gemiddelde badkamerverbouwen eigenlijk?

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lorwyn
Hoe lang duurt een gemiddelde badkamerverbouwen eigenlijk?

Ze zijn hier nu 10 weken bezig, het einde is welliswaar in zicht maar ik heb nu wel ruzie met de aannemer. (is familie). Ik heb echt het idee dat hij er eigenljik geen tijd voor heeft, hij belt afspraken af (hij zou het zaterdag afronden maar omdat er nog iets niet binnen was heeft hij afgebeld, toen hadden we ruzie)en ik weet nooit wie er komt en of er iemand komt. De door hem ingehuurde loodgieter maakt fout op fout en nu is dus ook mijn badmeubel doorr die eikel beschadigd (chuffon niet goed aangedraaid dus heeft er een plas water in de la gestaan).
Ook blijft mijn bad niet volstaan vanaf het begin al niet, maar oplossen dat kost blijkbaar teveel tijd (er wordt voor de vorm af en toe aan de stop gedraaid, maar het blijft leeglopen ook een andere stop geprobeerd maar die ziet er echt hetzelfde uit dus werkt ook niet)
Ik ga er nu nog van uit dat alles uiteindelijk wel wordt gefixed, maar ik ben gewoon boos over dat het veel te lang duurt. De aannemer zegt dat het tegen zat maar ik heb het idee dat het helemaal niet echt tegen heeft gezeten maar dat er steeds niemand tijd had. er is gemiddeld een dag per week echt gewerkt naar mijn idee, behalve in het begin.
Eignelijk wil ik nu echt een soort van vergoeding voor de overlast. Ik heb er erg onder geleden, want ik werk thuis, maar met een stel klussende mannen in huis is dat slecht te doen (probeer maar eens iemand te bellen met een freesmachine op de achtergrond).
Ook moet ik wel eens weg, naar klanten en dat is door het gedoe ook een keer misgelopen, ik moest echt wachten op de loodgieter die niet eens gekomen was die dag (er kwam iets tussen) grrr, mijn klant niet blij ik ook niet. Ook moest de stroom eraf een aantal keer, een keer zonder waarschuwen en ja hoor, ik was een uur werk kwijt:(.
Ik wilde in ieder geval ook even mijn hart luchten...

Mamasan
10 weken

10 weken is erg lang, maar dat weet je denk ik zelf ook wel. Bij ons zijn ze twee maanden bezig geweest met 2 badkamers, inclusief slopen. De levertijd van de spullen was ook ongeveer twee maanden (dus die moet je wel op tijd hebben besteld). Het liep hier ook allemaal best wel uit, maar omdat het huis toch nog niet bewoond was maakte het niet zoveel uit. Ik had wel vooraf met de klussers afgesproken dat ze het hier zouden afmaken, en niet alvast aan een nieuwe klus zouden beginnen als het uit zou lopen. Dat heb ik in het verleden wel meegemaakt. Toen hadden ze vier weken gepland (dat heb je echt wel nodig), en toen het uitliep kwamen ze vervolgens alleen nog van 16 tot 18 uur. Dan duurt het natuurlijk allemaal nog langer. Volgens mij is het vrijwel standaard dat er dingen fout gaan. Hier waren bijv. wel de douchewanden en kastjes geleverd, maar niet het bevestigingsmateriaal. Ook de kranen bleken verkeerd. Dat zag ik gelukkig nog voordat ze gemonteerd waren.
Bij jou loopt het zo uit de hand dat ik al mijn klachten schriftelijk aan ze kenbaar zou maken + een uiterste datum dat alles gereed moet zijn. Dan stel je ze aansprakelijk als ze die deadline niet halen. Heb je een rechtsbijstandverzekering? Is het 'wit' werk?

Sancy
Lorwyn o.t.

Je had deze vraag ook vorige week gepost toch? Die staat er nog gewoon hoor, als je de teller op 7 dagen zet, zie je hem!

Puck2
2 weken

Voorwerk zoals slopen oude tegels hadden we zelf gedaan. Het verleggen van de leidingen, alles installeren en opnieuw tegelen was hier in 2 weken klaar.

Manda Rijn
1 week na slopen

leidingen en electra.

1 week om op te bouwen en af te werken dus. Hier is alles gesloopt, het halve huis leek wel weggehaald te zijn. Daarna is opbouwen vrij simpel.
Onze badkamer is klein, de vloer is helemaal van tegels (dus geen douchebak) en we hebben op de douchewand na alles laten stucen met speciale stuc, dus weinig tegels op de wand.

Nasha the first
2 a 3 weken

beetje afhankelijk wat er gedaan moet worden....wij hebben net de boel geregeld voor volgend jaar, en de badkamerboer houdt het op 3 maken max. Twee weken mei-vakantie vlucht ik weg met de kinderen, en dan is 80% wel klaar volgens hem, hooguit wat afwerkingsdingen.....Ik zou maar eens op je strepen gaan staan ook al is het dan famillie.....

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.