Home » Forum » Horeca in de buurt van of in central studios utrecht

Horeca in de buurt van (of in) Central Studios Utrecht

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Temet
Horeca in de buurt van (of in) Central Studios Utrecht

Ik moet zaterdag (ochtend, deel middag) een kind begeleiden naar de Tomo Fair, die wordt gehouden in de Central Studios in Utrecht, in de buurt van station Utrecht Zuilen. We gaan met de trein dus eenmaal daar ben ik te voet.
Zelf ga ik die Tomofair niet bezoeken en ik was van plan in een nabijgelegen café neer te strijken met wat werk dat ik nog moet doen. Maar een blik op Google Maps geeft mij de indruk dat er daar in de onmiddellijke omgeving geen horeca te vinden is, behalve dan een brouwerij annex hipstertent die pas laat in de middag opengaat.
Weet iemand of er daar in de buurt een koffietent oid zit, of heeft Central Studio's zelf zoiets? Iets met sfeer is leuk, iets met airco nog leuker, want het wordt heet die dag.

Alvast dank voor eventuele tips, en groeten,

Temet

Mary-jane
tomofair (ot)

Jij hebt me een tijd geleden, toen ik schoenen voor mijn dochter zocht, getipt over Tomofair Nijmegen, daar zijn we toen geweest en ook naar Tomocon in Oss en dit weekend gaan we misschien naar Utrecht. Hangt er vanaf of mijn dochter zich vermaakt op het motortreffen waar we eigenlijk heen gaan, is ze dat beu, dan gaan we naar Tomofair, ze weet niet dat dat een optie is, dus als ze zich gaat vervelen kan ik haar verrassen met een leuk alternatief.
Dus bedankt voor de tip van toen, daar hebben we echt al veel plezier van gehad :)

On topic heb je niks aan me, want ik ken de omgeving ook niet.

Lou
Industrieterrein

Misschien heeft Central Studio's zelf inderdaad iets, maar in de directe omgeving zit vooral industrie. En Kidz City, maar daar ga je ook niet heen voor een kop koffie denk ik. Wacht, dB's heb je nog, die gaat om 12 uur open en is tegenwoordig niet alleen maar oefenruimte en podium voor bandjes maar ook café. Je zou even kunnen bellen. Voor de website: dbstudio.

V@@s
stationsfiets

https://ovfietsbeschikbaar.nl/locatie/utzl001

Neem een fiets vanaf het station en je actieradius is gelijk een stuk groter.

Temet
Mary-Jane

Leuk dat jullie er lol van hadden/hebben.
Ik ben meegeweest in Nijmegen en deze winter ook in Amsterdam, en op zich vind ik de sfeer erg gezellig met al die schattige nerdjes in fraaie uitdossingen. Alleen: ik heb niet zoveel met die anime-cultuur en dat gedweep met Japan dus ik heb het inmiddels wel een beetje gezien, bovendien kom ik om in vervelende klussen die ik dus mooi kan doen terwijl kind zich vermaakt tussen zijn geestverwanten.

Groeten,

Temet

Teuntje
Andere kant van het park

Aan de andere kant van het Julianapark zit de Amsterdamse straatweg en daar zit genoeg horeca. Is wel even een stukje lopen maar ook weer niet heel ver. Het park zelf is bij mooi weer druk maar gezellig.