Home » Forum » Horrorhanddoek

Horrorhanddoek

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Pelle
Horrorhanddoek

Zoon heeft een wel heel "vetgave" zwarte piratenhanddoek gekregen voor zwemles en strand. Na zo'n 10 keer spoelen met water/azijn maakte de handdoek het water niet binnen 1 seconde zwart dus we gingen vooruit ;)

Ik zal hem wel altijd met de hand moeten wassen en daar heb ik me wel bij neer gelegd maar het andere probleem is dat er steeds maar pluisjes vanaf blijven komen. Toen ik kind afdroog zat hij dus onder de zwarte pluisjes. Heeft iemand daar nog een tip voor? Als tie droog is komen er geen pluisjes af, alleen bij nat dus.

Margriet*
Gooi hem

een keer na een was (dus nog nat) bij iemand in de droger (ik kan me herinneren dat je er zelf niet een hebt). In de droger zal die vast wel wat pluis verliezen. Of je het er mee oplost weet ik niet maar give it a try.

Maxime
Ook zo'n handdoek

Hoi,

Wij hebben ook zo'n handdoek, is zeker een beetje velours-achtig aan een kant? Inderdaad gaat het weg in de droger. Ik weet niet of het met een keertje gelukt is, maar wij hebben zelf een droger en daar gaat ie telkens in, en hij pluist allang niet meer (en ziet er nog wel mooi uit hoor!)

maxime

Anneja
Geen azijn

azijn is voor wol/zijde e.d. die afgeeft, bij katoen helpt (veel) zout en (veel) soda.

Soms.

anne

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.