Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

kuzco

kuzco

31-10-2008 om 09:46

Ideetjes gezocht voor sinterklaasfeest school

Wij zijn bezig met de voorbereidingen van het sinterklaasfeest voor school. De verhaallijn van dit jaar is dat er 2 pieten verliefd zijn en tijdens het bezoek aan school in de echt zullen worden verbonden door sinterklaas, complaat met trouwauto, sluier en ringen. DIt moet uieraard nog helemaal ingevuld worden. Wij gaan 24 november van start met het verhaal en werken zo naar 5 december toe. Nu ben ik natuurlijk op zoek naar leuke en gekke ideeën om dit in te vullen.
Dus mijn vraag begrijpen jullie al: wie heeft er een leuk of gek idee voor de invulling van dit verhaal?

Groetjes Kuzco

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Mamba

Mamba

31-10-2008 om 11:29

Dwars door de schoorsteen van henk hokke

niet de Pieten zijn verliefd, maar Sint zelf. Liefdesbrieven door de school, je kan doen alsof Sint met Bella op school heeft geslapen (tentje, bordje met ontbijtresten) enz. Voordeel is dat het verhaal al klaar is.

wilma

wilma

31-10-2008 om 13:20

Hier ook zoiets gehad op school

Daar was één piet nog in spanje en de ander was hier op school en die ene in Spanje zou niet naar hier komen. De kinderen hebben toen een brief geschreven en tekeningen gemaakt om ervoor te zorgen dat die ene Piet toch naar hier kon komen. En op de dag zelf, als de Sint er is, stond er een heel groot pakje en daar zat die piet uit spanje in. Was heel erg leuk, vooral de jongste kleuters vonden dat grote pak érg spannend.
Ook de uiterst verdrietige piet die ondertussen ook héél verliefd was, maakte veel indruk. De hereniging was ronduit ontroerend.

De meisjespiet had vooral ook véél felle strikjes en klipje en speldjes in d'r zwarte kroeshaar en ook een rokje aan ipv een pofbroek, zag er érg leuk uit !!

Succes ermee en veel plezier vooral !!

Groetjes, WIlma

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.