Home » Forum » Iemand raamdecoratie van hema kwantum oid

Iemand raamdecoratie van hema, kwantum o.i.d.?

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
liezelotje
Iemand raamdecoratie van hema, kwantum o.i.d.?

Wij zijn op zoek naar nieuwe raambekleding. Nu ben ik naar een speciaalzaak geweest, maar ik schrok enorm wat ik daar moest betalen!!! Ik wil nu gaan kijken bij de HEMA, GAMMA, Kwantum o.i.d., maar wil eerst wel even weten hoe dit bevalt. Dus alle ervaringen (pos. + neg.) zijn welkom!

Chantelle
Hema positief

Onze slaapkamergordijnen zijn van de HEMA. Ze zijn supermooi gemaakt (dat was mijn grootste zorg!) en werden netjes afgeleverd in een grote hoes. Ze hebben regelmatig aanbiedingen (gratis maken, 20% korting, etc).

Rafelkap
Ook hema

ooit rolgordijntjes van de hema. Helemaal mooi. Later twee keer gordijnen besteld, ook prima. Bij 1 gordijn liet wel op een gegeven moment de zoom los, maar dat lag meer door het gebruik (wordt veel achter verstopt)

marie
Kwantum prima

Hallo
Ik heb prima ervaringen met Kwantum overgordijnen.
Vooral omdat ze GRATIS

marie
Oeps

Ik wilde dus schrijven:

Ik heb prima ervaringen met Kwantum overgordijnen.
Vooral omdat ze GRATIS werden gemaakt - en dat scheelt een hoop geld!
Verder krijg je een speciale code mee bij het bestelformulier, zodat je thuis on-line in de gaten kunt houden hoever ze met de gordijnen zijn.
succes

Margriet*
Super hema

Wij hebben in een groot deel van ons huis Hema gordijnen en rolgordijnen. Bevalt goed. Pas brak een koordje van een rolgordijn, was binnen twee dagen binnen. Prima kwaliteit.

Julia64
Hema-fan

Hier in de slaapkamers HEMA-gordijnen (gevoerd, en in de kamer van zoon zelfs verduisterd) en in de kamer linnen gordijnen tot op de grond.
In ons vorige huis rolgordijnen van de HEMA.
Alles bevalt prima; goede service, mooie stoffen, netjes gemaakt.
Bij de Kwantum ben ik ook wel eens gaan kijken, maar ik vond de stoffen niet mooi.

Ik zou dus voor de HEMA gaan (en inderdaad, ze hebben zeer regelmatig aanbiedingen - 20% korting, gratis laten maken etc. Scheelt aanzienlijk!)

groet
Julia

Onderwerp gesloten