Home » Forum » Interieuradvies 0

Interieuradvies

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
mamatess
Interieuradvies

Volgend jaar wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd en we zijn nu bezig met keuken, sanitair en andere zaken. Nu zouden we voor de inrichting van onze woonkamer toch eens een goed interieuradvies willen hebben. Ik weet precies wat ik wil qua stijl (strak, design, Eigen Huis & Interieur). Omdat de woonkamer een vrij specifieke vorm heeft ben ik op zoek naar iemand die ons kan adviseren in het creëren van eenheid in die ruimte, zodat de meubels en keuken niet als los zand aan elkaar hangen. Iemand tips, bij voorkeur regio Gelderland? Het mag best wat kosten, ben dus niet op zoek naar gratis advies.

Manda Rijn
Goed zeg!

dat je daar gedegen advies voor zoekt. Ik zit zelf in Haarlem dus dan zou je 2x reiskosten en reistijd moeten vergoeden. Zoek via de telefoongids in de regio en bekijk de websites, dan kan je een vrijblijvend intake gesprek doen met 2 interieurontwerpers die een offerte voor je uitbrengen. Succes.

Jo-Anne
Bailly arnhem

Hallo Mamatess,

Wij hebben voor ons nieuwe huis advies gevraagd bij Bailly. Zij zitten in arnhem: www.bailly.nl
Wij zijn erg tevreden over het advies en de ideeen die zij hebben gegeven voor de woonkamer/keuken en een grote zolder/kinderkamer. Voor de rest van het huis hebben we geen advies gevraagd. Een van de adviseurs is een middag geweest met allerlei kleuren stoffen, tapijt, folders etc. Er werden ook meteen tekeningen gemaakt. Erg leuk!!

mamatess
Moeilijk

Ik dacht al dat je wel zou reageren Manda ;-) Helaas is Haarlem wel erg ver weg. Ik wil ook wel naar Utrecht of zo, als je iemand in die contreien weet?

We hebben in ons vorige huis een keer door Jan des B. een advies laten uitbrengen. Ongelooflijk hoe hij met simpele trucs een woonkamer en keuken bij elkaar trekt. Zijn adviezen hebben we later ook uitgevoerd (door een veel goedkopere meubelmaker ;-). Ik denk alleen dat JdB zich niet meer geroepen voelt om voor ons een tekening te maken, die heeft het vast te druk met grote villa's inrichten.

Voor ons nieuwe huis zijn we niet direct op zoek naar inrichtingstips, ik zoek dus niet iemand die meteen met stoffen en kussentjes aan komt. Het gaat ons meer om de basisindeling, rekening houdend met de vorm van de ruimte, de lichtinval (heel veel glas) en de locatie van de keuken. Moet ik dan niet eerder bij een interieurarchitect zijn? Ik heb wat zitten speuren en kom diverse sites tegen, maar vind het erg moeilijk.

Jo-Anne, ik heb op de website gekeken. Misschien voor een latere fase wel aantrekkelijk (de stoffen en kussentjes-fase), hoewel het misschien niet helemaal aansluit bij mijn smaak. Toch bedankt!

Manda Rijn
Hmm

het wordt steeds interessanter, jammer toch...
Ja een interieurontwerper of interieurarchitect heb je nodig.

Loes4
Kijk eens op...

www.hetstijltheater.com
Zij verkoopt ook de prachtigste stoffen! Is wel in Amsterdam.
groet
Loes

Manda Rijn
Oh ja

ik ken haar, is een collega docent geweest, ze is stylist.
Wat is het toch ook een bizar klein wereldje hier in de randstad.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.