Home » Forum » Kadotip gezocht maar dan écht moeilijk

Kadotip gezocht, maar dan écht moeilijk :-)

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tirza G.
Kadotip gezocht, maar dan écht moeilijk :-)

Jaaaaaaaaa, gewone kadootjes kan ik wel verzonnen krijgen, maar nu dan een echt moeilijke. Moede-oprichter, directeur, eigenaar van een bedrijf wat in 30 jr tijd is uitgegroeid tot een behóórlijke onderneming, met 100 man in dienst. Er wórdt al een groot kado gegeven namens het personeel, maar ja, er is natuurlijk een afscheidsreceptie. Meneer en mevrouw (ook jaaaaaarenlang meegewerkt in het bedrijf) zullen daar het stralende middelpunt zijn. Je wilt daar niet met legen handen aankomen, maar met wat dan wél?
Het moet meer zijn dat het geijkte bosje bloemen, maar niet zo groot/veel/duur dat het "overdone" is.

Wie biedt?

Vol verwachting klopt mijn hart :-)

Tirza

Vera*
Grote doos bloembollen

is dat iets?

Guinevere
Ben ik nu zo'n muts?

Ben ik nou zo'n muts dat het niet eens in mijn bolle hoofd opkomt om bij zo'n gelegenheid zelf ook nog eens met een kado aan te komen? Er wórdt toch al iets aangeboden?
Alleen als ik de persoon in kwestie écht heel goed ken, doe ik er nog een persoonlijke attentie bovenop. In zo'n geval vermoedelijk een fles lekkere wijn met een persoonlijk bericht eraan vast geknoopt.

Tirza G.
Andere soort muts guinevere :-)

Normaal gesproken zouik net zo redeneren als jij: er wordt al een kado gegeven. Maar in dit geval is het ietse anders: van de 30 jaar die "de baas" bij het bedrijf heeft gemaakt (begonnen met een handjevol mensen) is er 26 jr samengewerkt. Dus het gaat verder dan de chef een handje geven, glaasje sap, blokje kaas en weer naar huis. Er wordt een Tijdperk afgesloten, voor beide partijen.
En wijn is helaas geen optie, jammergenoeg :-(

Tirza

Tirza G.
Cobi

Deel 1: dank dank dank.
Deel 2: is er een meeting dan? Maarre: het is niet míjn baas, ik bén zelf de baas in mijn toko :-) Wat niet wegneemt dat ik nog wel eens te recepieren wordt verwacht. Zelfs ik heb sociale verplichtingen.

Tirza

Yta Chalne
Grijns

Dat is wel de meest gestelde vraag in de Ytashop: "Ik zoek een kado voor X met een budget van YY" Daar draait geen enkel personeelslid in welke van de 33 winkels dan ook haar/zijn hand voor om, dat komt echt helemaal goed. Maar je moet er wel een eindje voor rijden ben ik bang...

SuusMaria
Misschien toch iets persoonlijker

Een foto? Of collage van het bedrijf... In die 30 jaar is het logo veranderd...? Zoiets.

Amarins
Workshop

... een workshop in iets creatiefs kado doen? keramieken of zo,een vaas houd je er altijd wel aan over :-). Ook in het kader van een nieuwe levensinvulling na lang en hard werken, ik zeg maar wat?

Tirza G.
Jaaaaaaaaaa

meiden, jullie zijn geweldig! Ik kan hier echt wat mee, ga morgen struinen!

Tirza

Mickey
Als ik het echt niet meer weet

... kom ik tegenwoordig nogal eens met theaterbonnen aan. De reacties zijn erg leuk :-). En je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

Wilma
En, al wat gevonden?

Ik lees zulke draadjes altijd mee, heb zelf ook vaak zulke gelegenheden met bijbehorende kado'verplichtingen', dus originele ideeën zijn altijd leuk !

Ben je er al uit, Tirza??

Groetjes, Wilma

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.