Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Kledingvraag...shirtje met bloemetjes

Goedendag,

Inmiddels bijna 30 kg afgevallen (nog 3 kg) en ga dus nieuwe kleding kopen. Nu zag ik een tijdje geleden op een bruiloft iemand (die ik niet kon) met een onwijs leuk shirtje, maar ik durfde niet te vragen waar zij het gekocht had (had ik het maar wel gedaan). Het was een cremig shirtje met hele kleine bloemetjes erop. Deze bloemetjes zaten volgens mij in de stof van het shirt, en rond de kraag zaten bloemtjes erop.

Wie weet welk merk, en waar ik het kan vinden?? Ben de stad al in gegaan maar echt nog niet kunnen vinden.

Met vriendelijke groeten,

Vannie (van maat 54 naar maat 44)

H&m?

heeft op dit moment erg veel blousjes met kleine bloemetjes erop. Ik vind ze wel lollig. maar geen idee of het is wat jij bedoelt. Je kunt ze op de H&M site on line bekijken.

Ingrid

Rieke

Rieke

19-09-2008 om 16:01

Kom ik weer aan

Met mijn favoriete merk, ook voor bloemetjes shirts; king louie. Te bekijken op hippest.nl en kippesoep.nl Ik weet natuurlijk niet of dit is wat je bedoelt, maar je wordt er wel vrolijk van en helemaal als je zoveel bent afgevallen.
groetjes, Rieke

Jackpot

heeft ook vaak shirtjes met bloemetjes.

groetjes van Purk

p.s. complimenten, je bent echt veel afgevallen, knap gedaan!

Maxime

Maxime

19-09-2008 om 17:35

Speurtoch

Hoi,

Je kent toch wel iemand anders van die bruiloft? Vraag eens rond, desnoods aan de bruid wie dat was? En bel haar gewoon op, ik zou me wel vereerd voelen als ik gebeld werd door iemand die mijn shirt van die dag zó leuk vond dat ie er nog speciaal voor opbelt.

Maxime

Wow!

Sorry, ik kan je niet helpen maar wilde je eventjes laten weten dat ik het super van je vindt dat je zoveel af bent gevallen. Petje af!!!! (bij deze :-))

Bedankt allemaal

voor de complimenten. Ben er zelf ook errug blij mee, maar mijn grootste angst is dat al die kilo's er weer bij komen. Toevallig kwam vandaag de zak van Max (of voor een 3e wereld land) en die heb ik helemaal volgestopt met kleding uit de "dikke tijd". Maar goed, ik hield maar 2 shirtjes over.... :-) Ook wel weer super.

Bedankt ook voor de adviezen over de shirtjes. Ik kom net uit mijn werk, en ga morgen eens op mijn gemak het internet afstruinen.

Voor nu,

Slaap lekker,

Groetjes Vannie

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.