Home » Forum » Ko loe yuk recept uit de libelle

Ko loe yuk recept uit de libelle

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
cobi
Ko loe yuk recept uit de libelle

Een tijdje terug stonden er onder de titel Sambal bij drie recepten om afhaalrecepten zelf te maken. De ko loe yuk was voor de verandering bij iedereen hier een succes. Dus vandaag verse ananas, vrachten paprika's en een pond hamlappen in huis gehaald, is het recept nergens te vinden. Ik heb al met diverse spellingsvarianten gegoogled, gewebcheft en op de Libellesite gezocht, maar noppes, nada. Heeft iemand dat recept toevallig ergens liggen zodat ik vanavond of morgenavond de snoetjes van kroost kan laten stralen?

IngridT
Cobi...

even voor je gegoogeld, maar via de libelle kom je er niet volgens mij,. maar als ik webchef op hamlap/paprika/ananas kom ik oa uit op deze:

http://www.tournedos.nl/vlees/Varkensvlees+in+ananassaus.html

Denk je niet dat die (bij gebrek aan beter) toch in de buurt komt???

Mickey
En als je...

... de redactie van Libelle nou eens gewoon even belt? Heb ik ook wel eens gedaan, kreeg het bewuste artikel gewoon opgestuurd.

Silone
Hmmmm

Ligt het aan de spelling? Je komt van alles tegen van koe joe lok tot go yoe look. Ik maak het bijna nooit omdat de combi warm vlees-zoet fruit weinig liefhebbers heeft hier. In ieder geval moet je het vlees in dobbelstenen snijden en marineren in lichte sojasaus met azijn, suiker en zout. Minstens een uur, maar liever veel langer. Dan afgieten, deppen en lekker knapperig bakken. Groenten en fruit erbij, marinade er weer bij en binden met maizena. Maar erg sophisticated is mijn recept niet. Succes met je zoektocht bij libelle!

sharon*
Ik zou

bij die marinade van Silone nog wat eigeel en maizena toevoegen. Dan krijg je een krokant korstje met bakken.

Onderwerp gesloten