Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Karin

Karin

28-03-2011 om 09:40

Koeienschilderij canvas, ook voor buiten met lak?

Hoi, ik heb nog een paar van die binnen schilderijen liggen, koeien en buitenleven enzo. Nu vind ik ze leuker op de schutting en in de tuin dan binnen. Kan ik ze behandelen met bijvoorbeeld lak, zodat ze een seizoen buiten opgehangen kunnen worden? En dan rondom helemaal in de lak spuiten denk ik. Wie heeft dat wel eens gedaan? Wat kan ik verwachten?

groetjes,
Karin

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Zonde

t lijkt mij zonde van de schilderijen, zou je niet een hele goede foto kunnen maken van de schilderijen en die dan op tuincanvas laten printen?

fladder

fladder

28-03-2011 om 19:40

Weerbestendig

Ik zou zeggen: acrylverf is redelijk weerbestendig volgens mij maar de zwakke plek ligt vaak in het doek en de houtconstructie van het frame. Ga eens naar de verfspecialist en zeg dat je weerbestendige lak zoekt voor een doek met acrylverf (ik heb zomaar het vermoeden dat het daarmee gemaakt is ). En zet het schilderij dan van voren én van achteren stevig in de lak!

De eeuwigheid zal het waarschijnlijk niet halen, maar als jij 'm in de tuin mooier uit vindt komen, moet je dat gewoon uitproberen

Nog een andere optie

Je kan bij Al***li ook een foto laten afdrukken op plexiglas, misschien ook een optie? Misschien wat weervaster?

Groetjes,
Vonda

Zon

Het probleem zal gedeeltelijk bij de zon liggen. Al[url=http://www.fashion4home.nl/][color=black]s je schilderijen buiten ophang[/color][/url]t die niet voor buiten bedoeld zijn, dan gaan ze geheid verkleuren.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.