Home » Forum » Koptelefoon voor kinderencomputer

Koptelefoon voor kinderen/computer

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tops
Koptelefoon voor kinderen/computer

Omdat de computer hier in de huiskamer zit, wil ik dat de kinderen een koptelefoon op doen als ze achter de computer zitten. Ze luisteren meestal muziek tijdens het (huis)werk. We hebben al aardig wat koptelefoons versleten. Oortjes vind ik voor gebruik door meer personen smerig.
Wie heeft er tips, wat is een goede koptelefoon, gaat lang mee, en heeft misschien nog meer handige dingen?

Pippin
Hier

We hebben pas een Philips shp2500 gekocht. Werkt prima. Onze pc staat ook in de huiskamer en wij horen nu geen irritante muziekjes meer.
Maar de kinderen horen ons nog wel. Tenminste... als ze het willen horen. De zin: 'Wil je ook een snoepje?' hoor je veel beter met deze koptelefoon dan: 'Je tijd is voorbij, je moet stoppen.' (heel vreemd :)))
Hoe lang hij mee gaat weet ik nog niet, we hebben hem nu een half jaar of zo.
Pippin

maan.
Hier sennheiser

Hier een sennheiser. Ooit tig jaar geleden door manlief gekocht, het binnenbandje is al een keertje kapot gegaan maar dat was (heel goedkoop) te vervangen zodat ie nog steeds in gebruik is.

Ben er nog steeds erg tevreden over.

Linda99
Ook sennheiser

De goedkoopste daarvan. Past perfect op een kinderhoofd en de kwaliteit is goed.

Manus
Vraagje...

Zijn jullie niet bang dat de kinderoortjes beschadigd worden door het gebruik van een koptelefoon? Heb namelijk het vage idee dat geluid zo dicht bij - jonge - oren nooit goed kan zijn. Of zie ik soms beren op de weg?

Manus

Onderwerp gesloten