Home » Forum » Laminaat 5

Laminaat

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
K@rin m
Laminaat

Hoi allemaal,

Wij zijn net verhuisd. In het nieuwe huis lag al een hele mooie laminaat vloer(quick step). Nou heb ik begrepen van de fabrikant dat je laminaat niet met gewone allesreiniger moet dweilen. Hij raadt speciale laminaat cleaner aan. Volgens mijn man gewoon onzin en geldklopperij. Hoe doen jullie dat?

Karin

Puck2
Laminaatreiniger

Geen idee of het met allesreiniger kan, maar zeker als het in bijv. de keuken ligt dan is laminaatreiniger speciaal voor klick-laminaat wel aan te raden. Gewone allesreiniger kan het waslaagje dat op de velling en groep zit aantasten waardoor de vloer niet goed meer vochtbestendig is. En laminaatreiniger is volgens mij niet duurder dan gewone allesreiniger, als je ziet hoe lang ik met een fles laminaatreiniger van HG doe...

brabant
Nou,

eerste gebruikte ik hele dure van HG, maar later kwam ik erachter dat die toch niet zo goed is voor je vloer. Nu gebruik ik gewoon ajax allesreniger, wel een klein scheutje en hiervan blijft mijn vloer mooi schoon en volgens de winkel waar ik deze vloer vandaan heb ook veel beter dan al die dure zooi.

En echt door HG heb ik in minder dan een jaar mijn toplaag eraf gedweild, daardoor veel slijtagevlekken gekregen. Na veel gedoe uiteindelijk een nieuwe vloer gekregen dus voor mij geen dure zooi meer!!

evelien1
Niet tevreden over hg nu vita

Ik was niet tevrden over HG bij mijn vorige vloer, nu gebruik ik Vita. Dit is te koop bij Karwei, is ook goedkoper dan HG

Evelien

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.