Home » Forum » Leuk kindvriendelijk restaurant gezocht omgeving amsterdam

Leuk kindvriendelijk restaurant gezocht omgeving amsterdam

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
isis123
Leuk kindvriendelijk restaurant gezocht omgeving amsterdam

Onze zoon wordt binnenkort 10 jaar en dat willen we graag vieren met een etentje in de omgeving van Amsterdam. Wie weet een leuk restaurant met liefst een aparte ruimte, zodat we de andere gasten niet storen? Pizzeria oid een beetje in die richting, geen pannenkoekenrestaurant Onze groep zal zo'n 20 man groot zijn. Mag ook bij iets anders horen, museum of zo, dan kunnen we daar misschien eerst nog even in.

Ik sta open voor suggesties?

Isis

Jons
Isis

hieronder een link van een pannekoekenboot, rondvaart over de IJ en ondertussen pannekoeken eten? Heb het zelf (nog) niet gedaan, dus kan je geen ervaring geven, maar wellicht vind je het wat?

http://www.pannekoekenboot.nl/pannenkoekenboot/lang_nl/amsterdam_rondvaa...

groetjes,
Jons

angel3
Ouderkerk ad amstel

PRAQ
www.praq.nl

Onder de rook van A dam. Grote aparte ruimte voor kinderen met speelgoed, tv, kleurspullen etc. Kinderen zijn ze gewend dus geen probleem. Ook normaal eten.... alleen iets aan de prijs misschien.

elisa
Santpoort

misschien ietsje verder weg, maar een vriendin van mij zweert bij Ridders van Brederode in Sanpoort, er zit een ridderspeelkamer voor kinderen bij en jullie kunnen lekker a la carte eten. ze hebben een website, even googlen

Temet
Misschien rare suggestie

Wat best leuk en kindvriendelijk is, is het grote Chinese restaurant Nam Tin aan de Jodenbreestraat (vlakbij Waterlooplein). Je denkt bij 'kindvriendelijk restaurant' niet snel aan een Chinees, maar de bediening is meestal razendsnel en dat scheelt al de helft. Als je daar op een zondagmiddag komt zit het er vol met families die dim sum komen eten (aanrader) en het wemelt er van de kleine kinderen. Ze hebben een batterij kinderstoelen en niemand kijkt er raar op van een loslopende peuter. Er zijn ook nog gekke beelden en aquaria om naar te kijken. En een karaokescherm, maar dat staat meestal uit (da's misschien maar beter ook)
Dim sum is leuk en lekker (allemaal kleine hapjes) maar het is geen probleem als je daarbij ook 'gewone' gerechten bestelt.

Groepen zijn geen probleem daar, maar een echt aparte ruimte hebben ze vziw niet.

Groeten,

Temet

Onderwerp gesloten