Home » Forum » Mannen en plassen en zo

Mannen en plassen en zo

63 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
koentje
Mannen en plassen en zo

om nog maar even door te borduren op het onderwerp ruiken aan kleding om te bepalen of het al gewassen moet worden en zo.
Ik heb mijn zoon geprobeerd aan te leren zijn piemel droog te vegen met wc papier na het plassen. Daar ben ik consequent mee bezig geweest to hij het zelf deed zeg maar.
Nu ben ik erachter dat hij dat allang niet meer doet. Zijn vader doet dat wel netjes, maar die kleine viezerik laat iedere keer de laatste druppels zo in zijn onderbroek komen. Getver! Ik moet er zelf niet aan denken.
Doen jullie kinderen dat ook? Zijn meisjes anders dan jongens daarin? Zijn er ook veel volwassen mannen die zich nooit afvegen?

Polly Shearman
Inlegkruisje

nou zag ik heel toevallig bij "het beste idee" een man die daar een speciaal inleg kruisje voor gevonden had.!

Mashumi
Brrrr

Brrr, niet douchen of maar 3 keer per week en dan een vieze uitdruppelende piemel in je onderbroek stoppen. Mijn fantasie gaat met me op de loop. Misschien gebruikt die man dan ook wel weer z'n vieze onderbroek om zich van onderen mee af te vegen...:-)
Het zal je man maar zijn. (doet me ook weer aan dat andere draadje denken over besnijdenis en hygiene bij mannen)

Mashumi
Inlegkruisje

En wat voor viezigheid zal dat dan geven, zo'n manneninlegkruisje yuk...

Bastet
Ehm mashumi

Niet douchen staat nergens vermeld....:)

Poezie
Mashumi

Ik had je hier al verwacht met een dergelijke opmerking! Maar wel/niet besneden heeft NIETS maar dan ook helemaal NIETS met hygiëne te maken!!!!!!! Dus wil je daar nou eindelijk eens mee ophouden?!
Hier twee (niet-besneden -deze vermelding voor Mashumi-) puberjongens die zich iedere dag douchen en na het plassen afvegen.

Gr. Poezie.

Mashumi
Bastet:-)

Ik zei al dat mijn fantasie met mij op de loop ging. Ik associeer een beetje in de rondte..:-)

Poezie
Ja, en dat moet je dus niet doen mashumi

Je stoot daar mensen mee tegen de borst....
Zéker niet gezien je opmerkingen in andere draadjes op dit forum die níet grappig en ook niet grappig bedoeld waren.

Gr. Poezie.

Caroro
Urinoirs

Ik heb 2 mannen in huis, die beiden zittend plassen EN hun piemel daarna afvegen. Gelukkig maar. Maar daarom verbaas ik me ook over urinoirs: daar kun je geen wc-papier in doorspoelen - vaak / meestal / altijd (?) is dat er ook niet aanwezig -, dus mannen die daar gebruik van maken vegen dus per definitie niet af. Brrrr!

Mashumi
Poezie

Ik vind het heel knap dat jij weet hoe ik achter de computer zit. En of ik met humor of zonder schrijf.
En verder: Ik bepaal altijd zelf wat ik wel en niet doe, Poezie. Dus als mijn geest wild in de rondte wil associeren, dan doe ik dat. 't Zou wat zijn als je gedachten aan banden gelegd zouden worden, vind je ook niet?

cornilla
Mashumi

Ik zou zeggen als je geest wild in het rond wil associeren prima, maar schrijf het niet op. Dan stoot je ook niemand tegen het hoofd.

Mashumi
Beste cornilla en poezie

Een forum is een openbaar medium. Ik scheld niet, ik vloek niet en ik probeer niet grof te zijn. Ik schrijf alleen maar op wat ik denk. Er is een vorm van vrijheid van meningsuiting, lijkt me.
Ik stoot niemand bewust voor het hoofd, maar als ik een afwijkende mening heb, ben ik niet van plan mijn mond te houden omdat iemand anders er misschien anders over denkt.
Ik ben niet zo erg van het handjes op elkaar en meeklappen, behalve als ik het echt kan onderschrijven. En anders zeg (of ik dit geval schrijf) ik wat ik denk.

Vic
Volgens mij

Volgens mij vegen de meeste mannen niet, maar schudden ze een beetje. Er hangt bij urunoirs toch ook geen wc-papier?

Mashumi
Voelsprieten (cobi)

Cobi, ik heb heel slecht afgestelde voelsprieten, ik schat gevoeligheden nog wel eens verkeerd in. Is al 47 jaar zo. Gaat ook nooit meer veranderen:-)

Mashumi
Oh en

Ik snap ook echt helemaal niets van heel veel van al die gevoeligheden. Als je iets op een bepaalde manier doet, dan doe je dat toch zo omdat je het goed vindt hoe je het doet? Wat kan het je dan schelen wat een ander vindt? Je vindt het zelf toch goed?

bromvlieg
Ik geloof er niks van

dat piemels afvegen met wcpapier enorm populair is onder mannen, ook al moedigen moeders/ vrouwen dit gedrag van harte aan.
Ik geloof er niks van.

Beetje schudden, zoals Vic zegt.

En inderdaad, bij urinoirs hangt geen wcpapier. Waar zou je dat trouwens na gebruik moeten laten?

Tjongejonge, een mens is niet meer veilig bij iets wat hij/zij normaal gesproken in zijn/haar eentje, lekker prive doet.
Terug naar de middeleeuwen dan maar. Daar zat de hele club naast elkaar te sch*ten, reuze sociaal. Vast zonder wcpapier. Zonder douche. Zelfs zonder onderbroek.
Dat die mensen dat overleefd hebben ;)

Tango
Hier ook 2 mannen

Die na het plassen de piemel niet afvegen. Ik heb eerlijk gezegd nooit geprobeerd het ze aan te leren. Bij Tangoman lijkt me dat zowieso zinloos, maar bij Tangozoon ook nooit gedaan en ik vind dat zijn onderbroekjes nooit overdreven naar urine stinken. Gooi ze gewoon elke avond in de was, meer niet. Tangozoon verdenk ik ervan dat hij zich ook niet afveegt na het poepen, maar gelukkig zie ik zelden poep in de onderbroek.

ChrisH
Drie mannen

Oh, oh dit heeft al weer alle ingrediënten voor zo'n 'ik wou dat ik er niet was langsgezapt-draadje' ;-)

Hier drie mannen. De twee oudsten vegen met wc-papier na het plassen. De jongste draagt nog luiers, maar doet nu al alles na van de oudsten dus dat komt wel goed.

Chris

Vic
Wat ik me dan afvraag

Vragen jullie dat dan aan je man, of ga je er vanuit dat hij afveegt omdat hij geen vlekken in zijn onderbroek heeft?

Anna3
Andersom

Zouden er ook mannen zijn die zich bewust zijn van het al dan niet afvegen door hun vrouw of dochter van de plasdruppels?

ChrisH
Hier

Vic, ik heb het al vele malen zien gebeuren. En ze doen dat heus niet omdat ik er toevallig bij ben.

Chris

Vic
Oh

Bedoelde je nou je zoons of je man? Daar ga je toch niet bij staan kijken?

Kaaskopje
Vic

Je hebt in de loop der jaren toch wel eens een glimp opgevangen van het toiletgebruik van je man? Van mijn dochters heb ik al járen niet meer zo'n glimpje opgevangen.

Kaaskopje
Laatste druppel

Ik vind het zo grappig dat niemand het spreekwoord nog in de strijd heeft gegooid: Al schudt men na het plassen nog zo kloek, de laatste druppel valt altijd in de broek.
Wat ik ook grappig vind is dat sommigen hier met afgrijzen over praten. Zijn dat dezelfde vrouwen die hun eigen afscheiding liever door hun onderbroek laten absorberen dan een inlegkruisje te gebruiken?
Er wordt hier ook 'kloek geschud' en dat blijkt afdoende te zijn. Ik heb nog nooit gemerkt dat onderbroeken of spijkerbroeken naar urine roken door opgevangen druppeltjes.

Pippin
Lol

Berber, ik sluit me helemaal bij jouw laatste zin!
Hier een net zindelijk mannetje en inderdaad, als het allemaal in de pot zit, ben ik allang blij! Dat doortrekken, daar werken we nog aan!

ChrisH
Open door policy

Ja, hier staat ook wel eens een deur open en we zijn ook wel eens tegelijk in de badkamer. Oudste zoon is pas 6, die plast nog wel in mijn bijzijn (poepen trouwens nadrukkelijk niet!).

En wat broekbroeiende inlegkruisjes betreft buiten de menstruatieperiode, nee dank u wel.

Chris

Kaaskopje
Deur

Bij ons zit er ook altijd een deur tussen, maar er zijn ook situaties waarin er geen deur tussen zit. Wij hebben maar een wc en die deur gaat dicht als we er op moeten. Maar als we bijvoorbeeld in een hotel zitten, met een wc in de badkamer, doen we niet zo moeilijk. Waarom dan benepen doen terwijl we daarvoor nog hebben liggen rollebollen?:-)

Bastet
Cobi

Ik sluit me bij jou aan,beslist geen behoefte aan beleven van iemand anders plasmomenten,ook niet van die van mijn man.Iedereen alhier doet dit graag geheel prive(ook op vakantie)

Tirza G.
Tsk

Dames, jullie lopen zwaar achter. Echte mannen plassen zittend. En kunnen ipv kloek schudden gewoon wat goedmoedig kloppen.

Tirza

Bastet
Tirza

Goedmoedig kloppen geeft hetzelfde effect..:)

Triple
Ja, kleren worden vies

Hoe erg is nou een druppeltje in je onderbroek (man/vrouw, diverse vloeistoffen)?? In je t-shirt komt toch ook wel eens een zweetdruppeltje? Is inderdaad vies, maar het gaat toch in de was!

Pagina's

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.