Home » Forum » Meubels verschuiven

Meubels verschuiven

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Hazelnoot
Meubels verschuiven

Al zolang ik hier woon schuif ik met de meubels!Het staat gewoon niet goed.Dit huis zou gewoon een meter breder moeten zijn.Dan past het wel.Mijn man krijgt er oa een sik van en mijn oudste riep gisteren:Mam,staat het nou weeeeer anders!
Ik heb geen geld voor nieuwe meubels,maar ben dit zooo zat!
Alles staat op elkaar,overal ligt speelgoed en eigenlijk lukt het me niet om er enigszins orde in te krijgen.
Nou ligt het er ook aan dat als ik ongesteld moet worden,heb ik het erger dan normaal,maar zeker 1 keer in de 2 maanden,schuif ik me rot.
Hoe komt dat toch,dat rusteloze.Heeft iemand dit ook of heeft iemand een tip?
Groetjes Hazel,die nu weer met de bank in de weer is...

Tinus_p
Hmm

Heb je dat alleen met meubels? Of heb je dat rusteloze (veel veranderene, vaak plannen aanpassen, etc) met meer dingen?

Polly Shearman
Heel normaal

Dat schuiven is in mijn leven heel normaal,
zelfs als klein kind schoof ik regelmatig mijn bed en mijn kast naar de andere kant van de kamer. In alle huizen waar ik in woon, heb ik regelmatig geschoven ( meestal 1 keer per 2 a 3 maanden) HEERLIJK!!! heb dan weer het gevoel in een heel nieuw huis te wonen.
Manlief en kinderen zijn er aan gewend en vooral de middelste vind het ook heerlijk, OH fijn mama je hebt de boel weer omgegooit~! wanneer doen we mijn kamer weer??
Ik heb een hele grote kast ( teak) en die kan ik niet alleen verschuiven ( heb daar minstens 3 volwassen mannen voor nodig) dus dat gebeurt maar 1 keer per 1 a 2 jaar. Het is nu weer nodig.. het begint te kriebelen!!!

groet, polly

sharon*
Heerlijk

Ik ben ook zo'n schuiver. Helaas kan in onze huidige woonkamer de bank maar op 1 manier staan. Dat bederft echt mijn pret. Maar als we straks verhuisd zijn haal ik de schade wel weer in.
Net als Polly vind ik het heerlijk, inderdaad net alsof je in een nieuw huis woont.

wosy
Genieten

Hier is de boel van de week weer verschoven, ik kan daar ook altijd zeer van genieten ;) )Wat Polly al zegt: het geeft me het gevoel dat ik in een nieuw huis woon.

Karin K.
Hier ook

Wij schuiven ook regelmatig met de meubels. Maar het begint nu eindelijk te worden wat we willen. Alleen hebben wij een ander probleem. Onze woonkamer is op het noorden gelegen en wij hebben dus nooit eens lekker de zon in de woonkamer. Vooral in deze periode van het jaar herfst/winter echt iets om depressief van te worden. We zitten er zelfs aan te denken om te gaan verhuizen. Wie heeft tips om een woonkamer op het Noorden warmer te laten lijken?

Linda
Alsjeblieft niet

Ik word al moe als ik er aan denk!

Af en toe een nieuw tafelkleedje/kussentje of een tirpje naar het tuincentrum voor nieuwe planten. Maar schuiven? Nee joh.

Mamba
Ooooo, herkenbaar!

Weet je nog, een paar maanden geleden heb ik mijn hele hebben en houden hier op de site gezet. Please, geef tips want ik word NU gek! Ik ben al 4 (VIER!!) jaar aan het schuiven. Mijn moeder vindt het verschrikkelijk knap dat ik toch elke keer weer iets anders weet te verzinnen :).
Huisgenoten krijgen er een punthoofd van. Ik snap dat wel, want ik hou eigenlijk ook niet van schuiven. Als het staat, dan staat het. Maar het staat nog niet :(.
De tips waar ik het meest aan heb gehad:
1. ontrommel. Alle kleine prulletjes weg, neem 1 of 2 grote objecten.
2. beperk je kleuren: basiskleur, steunkleur, accentkleur (wand, vloer en dan dus een a twee andere kleuren)
3. werk met symmetrie en met hoogteverschillen (hoge lamp naast lage bank).

Succes, Mamba -met veel kriebels en een weer verschuivende bank........

Guinevere
Papiertjes

Je kunt ook je kamer op schaal tekenen en papiertjes maken die je meubels voorstellen. Daar kan je úren zoet mee zijn, zal ik de bank toch maar zo zetten en dan de eettafel dwars of schuin????
Dat scheelt je veel gesleep! Er zijn vast ook wel programma's te downloaden waarmee je hetzelfde kunt doen. Of hoe heet dat programma kopen, 3D-interieur??

Guinevere
Karin k.

Die vraag over een woonkamer op het Noorden lijkt me typisch iets voor een nieuw draadje! Mijn handen jeuken al dus kom maar op!

Kari1
Oh no

geen geschuif hier, veel te veel gedoe. Mijn schoonzus is ook een schuiver; mijn zwager zegt altijd: als ik tuiskom 's avonds kijk ik altijd eerst even rond waar mijn stoel vandaag weer staat. Maar hij vindt het nier erg hoor, is er eraan vind ik dat er na iedere verschuiving gezegd wordt: goh, véél beter zo, vind je ook niet? Dan denk ik altijd stilletjes: had het dan meteen zo neergezet... Dat doen wij dus, we zetten het meteen goed neer en dan kan het blijven staan. ;-)
Kari

Kari1
Stuk weggeschoven :-d

Moet zijn: Maar hij vindt het niet erg hoor, is er al jaren aan gewend. Het leuke eraan vind ik dat er na iedere verschuiving gezegd wordt: goh, véél beter zo, vind je ook niet?

Tirza G.
Nee

Ik woon nu mmmm zo'n 20 jr in dit huis en de meubelen staan nog zo ongeveer in dezelfde opstelling. Ik draai de eettafel of het bureau eens een slag, ik zet de banken wel eens op elkaars' plek en dat is het dan. Heerlijk. Ik kan altijd met m'n ogen dicht rondlopen :-)

Tirza

mama-van-louiza
Kari

Mijn moeder was ook een rasschuiver. Als wij uit school ongezien op de bank wilden ploffen, was de kans reeel dat we met onze billen op de grond belandden (of in een potplant ofzo). Zij zegt ook steeds dat het kriebelt (net als bij Polly). Bij mij kriebelt er minder, ik wil vooral dat het opgeruimd oogt. Ik krijg negatieve kriebels van rommel en veel frutsels.
Het lijkt me trouwens inderdaad wel handig dat je door al dat geschuif alle hoekjes regelmatig schoonmaakt (handig he, niet leuk of prettig, haha).
Groetjes
Marieke

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.