Home » Forum » Muggen tot wanneer

Muggen... tot wanneer?

Is een reisverzekering ook nodig in Nederland?

En kun je geld terugkrijgen bij annuleren door corona? Lees het hier!

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
EZW67
Muggen... tot wanneer?

De horren zitten nog voor onze slaapkamerramen, maar het wordt al donkerder buiten, zeker 's ochtends... daarom wil ik ze eigenlijk er graag weer afhalen. Maar ik vraag me af of dat te vroeg is; het eraf en er weer op monteren van zo'n hor is nou ook weer niet zo'n vlug klusje...
Volgens mij worden muggen een stuk minder aktief wanneer het ('s nachts) kouder wordt. Maar dat weet ik niet zeker.. of hangt het van het paargedrag af of zo? Is er een bioloog in de zaal??

Puck2
Nou..

Ik ben geen expert op het gebied van muggen. Alleen ervaringsdeskundige. En feit is dat ik nog met een knoepert van een muggenbult op mijn arm loop die ik eergisteren heb opgelopen en dat de kinderen ook nog muggenbulten hebben. Ze worden wel slomer en zijn makkelijker te electrocuteren met de elektrische vliegenmepper maar ze zijn er dus nog steeds in huis. Ik zou de horren nog maar even laten hangen, maar kan je niet zeggen tot wanneer.

mirreke
Kruidvat

Je hebt er nu natuurlijk niets meer aan, maar ik heb bij het Kruidvat van die handige stekkertjes gekocht die een soort gezoem produceren waar muggen niet tegen zouden kunnen. Wij hebben geen horren, slapen met de ramen open, en slechts één kind heeft éénmaal drie muggenbulten vlak bij elkaar gehad. Of we hebben gewoon geen muggen in de buurt en dus geluk gehad, of het werkt.
Onze katten hebben er volgens mij geen last van, die blijven gewoon op de kamers komen en slapen daar soms.
Wie weet iets voor volgend jaar?

Bastet
Even wachten

Ik heb juist sinds twee weken veel muggen in huis,terwijl ik er de verdere zomer nauwelijks last van had.Mijn dochter loopt met een dik ooglid...muggebeet...
Bastet

Minna
Inderdaad

Inderdaad de laatste paar weken ineens van die hele grote muggen! Ze zijn sloom en ik weet niet of ze steken, maar ik zou de horren nog even laten zitten.

Puck2
Rotdingen van het kruidvat

Dat gezoem van die muggenstekkers is niet alleen voor de muggen irritant, ik hoor het ook en vind het ook irritant. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om zo'n ding in mijn slaapkamer te gebruiken. Schoonmoeder heeft ze en als we daar zijn haal ik eerst die stekker in mijn buurt eruit.

mirreke
Rotdingen...

Ik hoor ze niet want we stoppen ze in het verste stopcontact ergens achter. Alle kinderen slapen ermee, wij ook, en geen muggenbeten...

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.