Home » Forum » Nieuwe laarzen gekocht

Nieuwe laarzen gekocht

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Heidi.
Nieuwe laarzen gekocht

Ik ging gisteren op zoek naar nieuwe laarzen, na een aantal winkels te hebben gehad, was ik eindelijk geslaagd, supermooie laarzen gekocht a 150 euro. Wel duur maar ach ik loop er dan ook wel een jaar/2 jaar mee. Ik was superblij tot ik vandaag de folders binnenkreeg, daar stonden precies dezelfde laarzen (zo op het oog dan, want er staat niet bij echt leer of niet, en die ik heb zijn dat wel) bij een andere winkel, van 99.95 nu voor 69.95!!! Dat scheelt 80 euro!! Dat vind ik echt een behoorlijk bedrag. Weet natuurlijk niet of het hetzelfde materiaal is, het is iig wel precies hetzelfde model. Ik voel me nu behoorlijk genaaid, wat kan ik nu doen? ik heb ze gisteren een uurtje aangehad, dus ik kan ze niet meer ongedragen terug brengen. Wat kan ik nu doen?

Gr Heidi

Rafelkap
Nepleer

Verbeeld je maar dat die andere laarzen van nepleer zijn (niet gaan kijken!!!), laarzen van echt leer zijn nu eenmaal duurder. En verder: blij zijn met je supermooie nieuwe laarzen.

Jaymza
Checken

Zo op het oog kan het hetzelfde zijn, maar wellicht zijn ze dat niet en is ook de pasvorm en kwaliteit anders. Ga eens kijken, dan weet je het zeker!

Jaymza

wil40
Ook checken

Ik zou ook checken of het dezelfde kwaliteit laarzen zijn. En als ze echt precies hetzelfde zouden zijn sta ik op een rustig tijdstip met de folder in de winkel. Even navraag doen hoe dit kan, zullen we maar zeggen. Voor een tientje denk ik: laat maar zitten. Maar het scheelt meer dan de helft en je hebt ze nog maar net gekocht. Dat verhaal moet je niet na enkele weken doen natuurlijk.

Aapie
Ruilen?

Ik zou gaan kijken of die anderen precies hetzelfde zijn. Als dat zo is zou ik het eerste paar teug brengen en het 2e paar kopen.

gr Aapie

Maxime
Zal wel niet precies zijn

Hoi,

Ze zullen wel niet precies hetzelfde zijn, anders had je het goedkopere paar kunnen kopen, in de doos van het duurdere paar kunnen doen en ruilen bij de duurdere winkel. Maar hoogstwaarschijnlijk heb jij nu gewoon laarzen van een betere kwaliteit met leer gevoerd misschien in plaats van stof? Waarschijnlijk kan jij met jouw laarzen inderdaad 2 jaar doen en met die goedkopere maar een jaar. (ben je toch nog goedkoper uit uiteindelijk)

maxime

Heidi.
Gebeld

Hoi

Bedankt voor jullie reacties tot nu toe.
Ik heb gebeld met de zaak waar ze in de folder staan, ze heeft ze goed bekeken en ze zijn precies hetzelfde, alleen het enige wat anders is het merkje, bij mij staat er natuurlijk manfield in en bij hun een ander merk. Ze zei dat daar waarschijnlijk het prijsverschil lag, en dat ze ook terug zou gaan, als het bij hun zou gebeuren zou ze klanten tegemoet komen zei ze. Dus heb ik de zaak gebeld waar ik de laarzen heb gekocht, ze was heel vriendelijk en vroeg of ik ze bij shoe outlet had gezien, maar dit was niet zo, want daar hadden ze ook van andere laarzen dezelfde van gezien, maar dit was een ander soort leer. Ik vertelde dat ik me best wel besodemieterd voelde hierdoor, en dit snapte ze wel. Ze zou met het hoofdkantoor overleggen wat ze gingen doen, ze zei trouwens als eerste, van dan breng je ze maar retour, maar ja dat kan dus niet want ik had ze al gedragen. Iig gaan ze er wel wat mee doen, en ik hoop dat ze me tegemoet gaan komen met een kadobon ofzo. Word vervolgd dus.

Groetjes Heidi

Heidi.
Ben al teruggebeld

Ze belde net al op, en ik dacht met goed nieuws maar helaas, ze kan niks voor me doen. Ze heeft het hoofdkantoor gebeld en die zeiden dat ze alleen aan manfield die laars leveren, dus het zal toch wel een ander soort kwaliteit leer zijn waarschijnlijk, toen heeft ze de retailmanager nog gebeld met hetzelfde verhaal en die kon er ook niks of wilde er niks aan doen. Ze heeft haar best gedaan, en dat zei ik ook, ze snapte wat ik voelde en vond het heel lullig maar verder kon ze niks voor me doen, en ze zei ook dat dit slechte reclame is voor hun, nou idd dus.
Dus helaas ik heb het geprobeerd maar helaas met geen goede afloop.

Groetjes Heidi

Jaymza
Hmm

Je zegt dat je gebeld hebt met beide winkels. Je het dus niet zelf die goedkopere laarzen gezien? Dan weet je dus niet echt of het dezelfde zijn toch/

Jaymza

Marith
Pffff

Geniet toch lekker van die mooie laarzen. Ervaring leert dat er zo veel verschil zit in soorten laarzen. Zo zie je tegenwoordig overal rip-offs van de Fred de la Bretoniere laarzen (de shabbies als dat je wat zegt). Je kunt als je wilt de echte kopen (269 euries, slik) maar je kunt ze ook voor 19,95 bij de Schoenenreus kopen. Slecht nagemaakt en nepleer. Ik heb voor de tussenvariant gekozen. De mijne zijn 129,00 euro (inderdaad ook geen Fred's maar dat interesseert me in dit geval geen zier). En inderdaad, zoals Jaymza ook al stelde. Je bent de goedkopere laarzen niet eens gaan bekijken. Dat lijkt me toch de juiste volgorde alvorens ik de winkel bel en er hier een draadje over start.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.