Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Emma B

Emma B

06-11-2008 om 11:24

Nog eentje: waar vind ik griekse goden beeldjes?

Tja en dan nog maar een sinterklaasvraag erachteraan. Mijn jongste zoon is gek op de griekse mythologie. Vorig jaar hebben we de serie van Simone Kramer al 2 keer gelezen (toen nog vóórgelezen natuurlijk) en heeft een vriendin uit Griekenland Achilles meegenomen.
Maar hij zoekt er meer. Liefst van die kleine afgietsels van echte beelden. Waar kunnen we die krijgen, weet iemand dat? Museumwinkels hebben we al geprobeerd als we naar het museum gaan, maar daar hebben ze eigenlijk niets.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Bastet

Bastet

06-11-2008 om 11:55

Den haag?

Op de Korte Poten in Den Haag zit een museumwinkel,als ik er morgen lang loop kijk ik even voor je!
Groetjes,Bastet

Wilma

Wilma

06-11-2008 om 13:19

Ik kijk ook wel even voor je

als ik er morgen met Bastet toch ben, *proest*

Groetjes, Wilma

Hillary

Hillary

06-11-2008 om 13:33

Marktplaats

Vond het zo'n leuke vraag dat ik even ben gaan kijken. Kijk eens op marktplaats bij huizen en inrichting onderdeel woonaccesoires overig. Hoewel er daar wel eerder sprake is van beelden ipv beeldjes.

Bastet

Bastet

07-11-2008 om 19:41

Helaas!

We hebben gekeken,maar de winkel die ik bedoelde is ineens weg!
Groetjes,Bastet

Wilma

Wilma

10-11-2008 om 15:43

Succes

Succes met kleien.

En schrale troost, we hebben wel met ons tweetjes aan je lopen denken zo middenin Den Haag. En dat kan niet iedereen zeggen.

Groetjes, Wilma

Bastet

Bastet

10-11-2008 om 18:06

Nog een tip

Bel het rijksmuseum voor oudheden in Leiden eens op.(www.rmo.nl) Zij hebben een grote museumwinkel,misschien zijn ze daar te koop??
Groetjes,Bastet

Jose van Polanen

Jose van Polanen

11-11-2008 om 14:31

Griekse souvenirs

Heb hier magneten voor het magneetbord en dat zijn reliefs. Met mythologische figuren en zo. Gekocht als souvenir in Athene voor mijn eigen jongens. Lijken op http://thancoproducts.com/c98.htm.
In Nederland vond ik http://www.irodion.nl/sfeerdecoratie/index.php?p=overige en http://www.irodion.nl/sfeerdecoratie/index.php?p=borstbeelden Maar die zijn wel groot zeg.
Maaarrrrr woon jij niet in Rotterdam? Dan raad ik je aan om http://www.grieksebazar.nl/ te bezoeken a.s. weekeinde. Daar is vast wel iets te vinden.
Veel succes,

mem

mem

12-11-2008 om 00:26

Brussel?

het museum aan het jubelpark, museum voor geschiedenis ( zoiets, weet het zo gauw niet meer) heeft een museumshop en een afgietselwerkplaats. Volgens de website moeten er in alle maten en voor ieder wel wat vinden zijn, namaak van iets echts dus(of dat echt zo is laten we maar in het midden).Ik zag wel iets dat te maken had met griekse goden maar allemaal nogal duur ( 250/ 300 euro).Of er in de gewone shop iets is weet ik niet maar er is een emailadres dus misschien dat je het daar ook eens kunt proberen. Misschien heb ik dinsdag tijd om er langs te gaan, ik zag een boek in de "koopjeshoek" dat ik wel wil en ben dinsdag toch in Brussel.

rosa

rosa

13-11-2008 om 08:34

Misschien in ieder geval leuk voor de ideeën:
http://www.giftimpact.com/giftideas/pc/Marble-Statues-Sculptures-c14.htm

rosa

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.