Home » Forum » Pimp my prullenbak

"pimp my prullenbak"

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Maxime.M
"pimp my prullenbak"

Hoi,

Ik wil graag mijn prullenbak een beetje opleuken. Het is de prullenbak in de keuken en ik heb er nu 2 (dezelfde) eentje voor het restafval en de andere dus voor plastic. Nu vind ik de stijl van Riviera Maison wel grappig (met die teksten) maar ik kan natuurlijk wel iets van " poubelle" op de vuilnisbak zetten maar vroeg me af of jullie niet iets leukers weten.
Ik zat net al op de site van Riviera Maison te kijken maar kom niet op inspiratie. Ik heb wel al wat teksten van andere dingen opgeschreven, misschien komen jullie op een idee?

organiser
doggy’s favourite
pig & co private banking
good food only
lets go nuts
caffe solo
pacific
Rangez toutes les affaires
Sequetucket Harbor
Do like the Italians do
Afternoon Delight
Saved by the bell
Bienvenue – Au Revoir
Saveur de Fêtes
Secrets de Cuisine
Sands and Shells

Vooral zo'n tekstje als 'saved by the bell' die op een wekker staat, vind ik heel grappig, heeft er iemand iets om die prullenbak te pimpen? Ik kan leuke letters uitprinten op plak- plastic en die knip ik dan uit en plak ze op.

Maxime

Polly Shearman
Geheel ot

Hoe perfect moet jou huis wel niet zijn als je tijd en energie overhoud aan het pimpen van de prullenbak???

wow..

amk
Polly (ot)

dat heet het stellen van de juiste prioriteiten ;-)

Mien*
Prioriteiten..

moet ineens denken aan
-No Time To Waste ;)

Polly Shearman
Niemand?

Heeft nou niemand "prullenbak pimp tips" ?? jammer ik zat daar echt op te letten, wie oh wie zou daar nu over nadenken, als de was zich op stapelt, de zolder nodig opgeruimt moet worden, de winterkleren de kast uit moeten en de zomerkleren er in, als de tuin een beurt nodig heeft, als je nog honderden foto's in te plakken hebt. Wie oh wie heeft dan inspiratie om iets leuks van de prullenbak te maken!?!?

erykah
Vervreemding

ik vind het wel grappig om volkomen onlogische teksten op dingen te zetten. Voor de broodtrommel heb ik gekozen voor 'Giraffe', op de muur staat 'Desalniettemin'. Voor een prullenbak zou ik 'banaan' kiezen. Maar 'k heb er alle begrip voor dat dat niet door iedereen gewaardeerd wordt.

dag!
Erykah

krin
Wie zegt dat ze er tijd voor heeft?

Misschien is het een afleidingsmaneouvre om niet aan al die andere dingen die Polly noemt te hoeven denken. Iets simpels, wat weinig tijd kost, en toch je huis en je hoofd opfleurt. Je weet het niet.
Ik heb bij deze draadjes wel het beeld van een kleuterklas, waar op de deur "deur" staat, op de stoel "stoel" en op de juf nog net geen "juf". Flauw, ik weet het, maar ik kan er weinig aan doen.
Om het goed te maken ene paar suggesties:
Ordnung muss sein (is weer eens iets anders dan Engels)
Opgeruimd staat netjes
Laat niet als dank voor het aangenaam verpozen...
Schoon schip
Archief
Voor de meeste heb je wel een grooooote bak nodig. En die van Mien* blijft het leukste.

Maxime.M
Haha

nou...ik was al begonnen en heel saai staat er nu op de ene bak "plastic" (wel in hele mooie letters 'a la riviera maison") en op de andere dus restafval. Alleen het uitknippen van de lettertjes was zo'n pokkewerk dat ik het geloof ik niet in mijn hoofd ga halen er meer teksten op te zetten, terwijl me dat in eerste instantie wel leuk leek. En tijd ervoor hebben? Ach, ik besteed wel vaker tijd aan nutteloze zaken, gewoon omdat ik daar op dat moment dan zin in heb, de rest wat moet (en wekelijks terugkomt) kan dan wel wachten. Besteden jullie dan je tijd alleen maar aan nuttigen zaken?

Maxime

Onderwerp gesloten